Aanpassing energietoeslag

Geplaatst op dinsdag 26 juli 2022

Het kabinet heeft in juli aangekondigd dat de Energietoeslag wordt verhoogd.

Over deze verhoging moet ons college van burgmeester en wethouders nog een besluit nemen. Dat zal na de zomervakantie zijn. Pas dan is helder op wat voor manier we dit in gemeente Maashorst gaan doen. Het Rijk geeft ons heel 2022 de tijd om de Energietoeslag uit te keren.

Wat moet ik doen?

U hoeft niets te doen. Heeft u al Energietoeslag gehad? Dan wordt u verder geïnformeerd zodra ons college een besluit heeft genomen over de regeling.

Doet u nu een aanvraag voor Energietoeslag? Dan krijgt u bij een toekenning nu nog € 800,-. Zodra ons college heeft besloten over de regeling van de extra toekenning, krijgt u daarvan automatisch bericht. U hoeft daar niets voor te doen.

Bekijk meer informatie over de energietoeslag.

Meer nieuws

 • Kermis Schaijk later open i.v.m. warme weer

  12 aug 2022 - In verband met de hoge temperaturen wordt de kermis in Schaijk morgen (13 augustus) om 16:00 uur geopend, in plaats van om 14:00 uur.

 • Gebruikersraad Maashorst op zoek naar onafhankelijk extern voorzitter

  10 aug 2022 - In 2016/2017 is voor natuurgebied De Maashorst een Gebruikersraad opgericht. De Gebruikersraad vertegenwoordigt de verschillende typen gebruikers van het natuurgebied. Voor deze Gebruikersraad zijn wij per direct op zoek naar een onafhankelijk extern voorzitter (op vrijwillige basis).

 • Bewoners CNO Maashorst naar Horst aan de Maas

  10 aug 2022 - De 150 bewoners van de crisisnoodopvang (CNO) aan de Boekelsedijk in Zeeland vertrekken op dinsdag 16 en woensdag 17 augustus naar Horst aan de Maas in Noord-Limburg

 • Let op voor blauwalg!

  8 aug 2022 - Door de aanhoudende droogte en het warme weer is er een grote kans op blauwalgen in vijvers, plassen en sloten. Blauwalg is een bacterie die kan leiden tot huidirritatie, zoals jeuk en rode vlekken.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?