Sjors Sportief & Sjors Creatief weer van start in gemeente Maashorst

Geplaatst op woensdag 28 september 2022

Bron: Annemarie van Maanen

Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn ook dit jaar weer de beste vriendjes van basisschoolleerlingen in Maashorst. Het succesvolle project laat kinderen laagdrempelig en vaak gratis kennismaken met uiteenlopende activiteiten. Honderden kinderen schreven zich al in via sjorssportief.nl in de eerste week.

Dansen, hockey, judo, turnen, scouting, boksen… Dankzij Sjors Sportief kunnen basisschoolleerlingen in gemeente Maashorst ook dit jaar vrijblijvend ontdekken welke sport het beste bij ze past. Of ze leren hun creatieve talenten kennen. Via Sjors Creatief kunnen kinderen zich vaak gratis inschrijven voor onder andere proeflessen tekenen, schilderen, koken, bakken en muziek maken.

Sjorsboekje

Jaarlijks wordt er een wedstrijd uitgeschreven voor wie het mooiste omslag voor het boekje maakt. Wethouder Harold van den Broek maakte bekend dat dit jaar Kyan de Louw de winnaar is.

Sjors is een initiatief van de gemeente Maashorst in samenwerking met de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Het project maakt het voor kinderen mogelijk om meer dan zestig sport- en cultuuractiviteiten te ontdekken. Het aanbod wordt jaarlijks aan het begin van het schooljaar gepresenteerd in het Sjorsboekje, dat leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Maashorst hebben ontvangen. Inschrijven voor de activiteiten is het hele schooljaar mogelijk via de website www.sjorssportief.nl
 

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?