Gemeentesecretaris Van Deurzen stelt haar vertrek uit

Geplaatst op donderdag 29 september 2022

Op verzoek van het college van burgemeester en wethouders stelt gemeentesecretaris Dagmar van Deurzen haar eerder aangekondigde vertrek bij Maashorst uit. Dit besluit volgt op het nieuws over de onlangs geconstateerde ziekte van de burgemeester. Gijs van Heeswijk, locoburgemeester/wethouder: “Gezien alle onzekerheden rond de ziekte en dus mogelijke vervanging van de burgemeester, lijkt ons het beter voor de continuïteit van de organisatie als Dagmar nog even blijft. De organisatie is nu gediend met stabiliteit.” Van Deurzen had eerder aangekondigd haar functie per 1 november aanstaande te willen beëindigen om na een tiental intensieve jaren als gemeentesecretaris en begeleiding van twee fusies, even een periode van bezinning te nemen. “Gelet op de ontstane situatie voor de burgemeester en daarmee voor de organisatie, ga ik graag in op het verzoek van het college”, aldus Van Deurzen.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?