Werkcafé Maashorst: Samen op zoek naar de droomjob

Geplaatst op vrijdag 7 oktober 2022

Donderdag 27 oktober start het eerste Werkcafé Maashorst. Iedereen die op zoek is naar een baan kan voortaan elke laatste donderdag van de maand bij het Werkcafé Maashorst binnenlopen en direct op een gezellige en informele manier met werkgevers uit de regio in gesprek gaan. Wie weet tot welke leuke job dit leidt!

Werkgevers eerste Werkcafé

Tijdens het eerste Werkcafé Maashorst zijn in ieder geval Wiltec, Sanders Fritom, vd Valk, KFC, IBN, Chain Logistics en Sidekix als werkgevers aanwezig. Daarnaast verzorgt Dress for Succes een workshop voor de deelnemers, waarbij ze tips krijgen over hun persoonlijke presentatie aan werkgevers. Elk Werkcafé zijn er weer andere werkgevers om kennis mee te maken. Dé kans voor een werkzoekende om direct in contact te komen met aansprekende werkgevers.

Wanneer en waar?

Loop vooral binnen op elke laatste donderdag van de maand tussen 15.00 - 17.00 uur op de Campus Uden (ingang achterkant Handelshuys), Udenseweg 2 in Uden. De deelname is gratis.

Samen voor werkzoekenden

Gemeente Maashorst, IBN, Campus Uden en Eigen Wijzer Maashorst hebben de handen ineengeslagen en organiseren gezamenlijk dit werkcafé waar werkgevers, werkzoekenden en andere arbeidsmarktpartijen elkaar kunnen ontmoeten.

• Samen denken, samen doen - concept participatiebeleid

28 feb 2024 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat het concept Participatiebeleid gemeente Maashorst met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage ligt.

• Politiekids officieel van start met beëdiging

27 feb 2024 - Met het uitspreken van een officiële eed zijn 13 leerlingen van kindcentrum Aventurijn, Kindcentrum Speleon en Kindplein ‘t Centrum woensdagmiddag 21 februari in het bijzijn van familie officieel beëdigd als Politiekids.

• Eerste editie van ‘Ontmoeting natuurgebied De Maashorst’ op 14 maart

27 feb 2024 - Donderdagavond 14 maart vindt in Nistelrode de eerste editie plaats van een nieuwe, brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst.

• Concept participatiebeleid gemeente Maashorst

27 feb 2024 - Het concept Participatiebeleid van de gemeente Maashorst ligt met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?