Werkcafé Maashorst: Samen op zoek naar de droomjob

Geplaatst op vrijdag 7 oktober 2022

Donderdag 27 oktober start het eerste Werkcafé Maashorst. Iedereen die op zoek is naar een baan kan voortaan elke laatste donderdag van de maand bij het Werkcafé Maashorst binnenlopen en direct op een gezellige en informele manier met werkgevers uit de regio in gesprek gaan. Wie weet tot welke leuke job dit leidt!

Werkgevers eerste Werkcafé

Tijdens het eerste Werkcafé Maashorst zijn in ieder geval Wiltec, Sanders Fritom, vd Valk, KFC, IBN, Chain Logistics en Sidekix als werkgevers aanwezig. Daarnaast verzorgt Dress for Succes een workshop voor de deelnemers, waarbij ze tips krijgen over hun persoonlijke presentatie aan werkgevers. Elk Werkcafé zijn er weer andere werkgevers om kennis mee te maken. Dé kans voor een werkzoekende om direct in contact te komen met aansprekende werkgevers.

Wanneer en waar?

Loop vooral binnen op elke laatste donderdag van de maand tussen 15.00 - 17.00 uur op de Campus Uden (ingang achterkant Handelshuys), Udenseweg 2 in Uden. De deelname is gratis.

Samen voor werkzoekenden

Gemeente Maashorst, IBN, Campus Uden en Eigen Wijzer Maashorst hebben de handen ineengeslagen en organiseren gezamenlijk dit werkcafé waar werkgevers, werkzoekenden en andere arbeidsmarktpartijen elkaar kunnen ontmoeten.

• Raadsvergadering 23 maart 2023

22 mrt 2023 - Op donderdag 23 maart om 19.30 uur is de volgende raadsvergadering.

• Wip zoveel mogelijk tegels en maak Maashorst groener

22 mrt 2023 - Het jaarlijkse NK Tegelwippen is weer van start. Van 21 maart tot en met 31 oktober 2023 gaat Maashorst de strijd aan met een recordaantal van ruim 150 Nederlandse gemeenten om de Nederlandse tuinen klimaatbestendiger te maken en de biodiversiteit te bevorderen.

• Voorgenomen verpachting Uden

22 mrt 2023 - De Gemeente Maashorst heeft het voornemen om een gedeelte van het perceel landbouwgrond, kadastraal bekend gemeente Uden,

• Landelijke compostdagen 25 maart en 1 april 2023

22 mrt 2023 - Inwoners van Maashorst kunnen op zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april 2023 tussen 9.00 en 14.00 eenmalig gratis 1 m3 compost ophalen bij Van Berkel Biomassa & Bodemproducten aan de Mariniersstraat 4 in Uden.