Avondvliegen F35 vanaf Volkel in week 45 t/m 51

Geplaatst op woensdag 2 november 2022

Vanaf maandag 7 november, in de weken 45, 46, 48, 50 en 51, wordt er van maandag tot en met donderdag vanaf vliegbasis Volkel gevlogen in de avonduren gevlogen met F35's. Op vrijdag vinden de vluchten alleen overdag plaats. 

Dit doet Air Combat Command van de Koninklijke Luchtmacht om te oefenen in het opereren bij duisternis.

Meer informatie of klachten?

Wilt u meer weten over deze en andere vliegbewegingen? Kijk dan op luchtmacht.nl/vliegbewegingen (Deze link gaat naar een andere website). Heeft u een vraag of ervaart u hinder van de vluchten dan kunt u dit kenbaar maken via luchtmacht.nl/geluidshinder (Deze link gaat naar een andere website).

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?