Zorgorganisatie Onder de Bomen neemt beheer Kinderboerderij over

Geplaatst op woensdag 9 november 2022

Afgelopen donderdag heeft het bestuur van Kinderboerderij Uden, samen met vertegenwoordigers van zorgorganisatie Onder de Bomen, een nieuwe beheersovereenkomst ondertekend. Onder de Bomen neemt daarmee officieel per 1 oktober 2022 de ondersteuning voor werk en dagbesteding over van Carrousel Groen. De assistent medewerkers die werkzaam zijn binnen de kinderboerderij gaan over naar Onder de Bomen. Stichting Kinderboerderij Uden is verheugd dat door deze samenwerking het beheer van de kinderboerderij gewaarborgd is.

Lees het nieuwsbericht verder op de website van de Kinderboerderij Uden (Deze link gaat naar een andere website).

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?