Tekort aan medewerkers in de zorg, ook in Maashorst

Geplaatst op maandag 28 november 2022

Landelijk is een tekort aan medewerkers in de zorg. Dat is in Maashorst niet anders. Om de goede zorg op de goede plek te geven, en te garanderen dat mensen die urgent of met spoed hulp nodig hebben die ook krijgen, nemen Maashorst en de zorgaanbieders maatregelen. Als het echt nodig is, kan het zo zijn dat cliënten tijdelijk wat minder of wat minder vaak hulp krijgen dan waar ze recht op hebben. Ook doet wethouder Ramona Sour een moreel appèl op inwoners om alleen gebruik te maken van de WMO als dat echt nodig is.  Alle inwoners in Maashorst die hulp bij het huishouden ontvangen via de WMO, kregen daarover deze week een brief.
Meer informatie of heeft u vragen? Kijk hier.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?