Vanaf 1 januari 2023 afvalapp beschikbaar in Maashorst

Geplaatst op vrijdag 2 december 2022

Wanneer wordt de GFT+E kliko geleegd? En op welke dag kan de grijze kliko met restafval aan de straat? Dit soort vragen worden beantwoord met DeAfvalApp. Deze gratis app komt beschikbaar voor alle inwoners van Maashorst.

DeAfvalApp kan gratis worden gedownload via de Appstore of Google Play of via de website van de gemeente Maashorst. Met deze app kunt u door in te loggen met postcode en huisnummer direct zien op welke dagen welk afval in uw wijk wordt opgehaald. U kunt ook een herinnering instellen, waarmee u via uw smartphone of tablet tijdig een signaal krijgt om afval aan de straat te zetten.

Inwoners zonder smartphone of tablet kunnen de online afvalkalender van DeAfvalApp gebruiken op hun computer. Door hier in te loggen met postcode en huisnummer, kunt u dezelfde informatie raadplegen als in de app. Het is ook mogelijk om de afvalkalender te printen. De papieren versie van de afvalkalender die jaarlijks verspreid werd in voormalig Landerd, komt hiermee te vervallen.

Wanneer beschikbaar? De app met de afvalkalender komt in de tweede helft van december beschikbaar. U ontvangt dan van ons alle informatie over het installeren en gebruiken van de app via deze gemeentepagina, onze website en social media kanalen.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?