Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Rianne Donders waarnemend burgemeester voor gemeente Maashorst

Geplaatst op donderdag 15 december 2022

Rianne Donders-De Leest is de nieuwe (waarnemend) burgemeester van gemeente Maashorst. Zo besloot Commissaris van de Koning Ina Adema vanmiddag, na overleg met een delegatie van de gemeenteraad van Maashorst. Mevrouw Donders neemt de functie waar na de ziekmelding van Paul Rüpp.

Vanmiddag legde Rianne Donders meteen de eed af en start per direct op vrijdag 16 december. Ze was eerder burgemeester in Roermond (2015-november 2022) en de fusiegemeente Geldrop-Mierlo (2004-2015). Daarvoor was ze lid van de gemeenteraad van Etten-Leur en vervolgens wethouder en locoburgemeester van die gemeente, met in haar portefeuille ruimtelijke ordening, verkeer, vervoer, volkshuisvesting en sport.

Donders-De Leest is gehuwd en moeder van drie kinderen.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?