Gezocht: leden Commissie Vrijwilligerspenning

Geplaatst op maandag 2 januari 2023

Zonder de tomeloze inzet van duizenden vrijwilligers zou onze gemeente lang zo mooi niet zijn! Daarom gaan we jaarlijks de vrijwilligerspenning uitreiken (net zoals in de voormalige gemeente Uden). Dat is een soort ‘lintje’ voor vrijwilligers die opvallen door hun inzet en toewijding. We zetten ze in het zonnetje tijdens een speciale uitreikingsceremonie. Ze krijgen dan een unieke medaille, een persoonlijke oorkonde én een geldbedrag, dat ze ter beschikking mogen stellen aan de vrijwilligersorganisatie waarvoor ze vrijwilligerswerk doen.

We zoeken nog mensen voor de Commissie Vrijwilligerspenning. Uit alle aanmeldingen selecteert die commissie elk jaar de kandidaten die in aanmerking komen voor de vrijwilligerspenning. In de commissie is bij voorkeur elke kern van onze gemeente met minimaal één inwoner vertegenwoordigd. De commissie zet zich onbezoldigd in en komt minimaal vier keer per jaar bij elkaar.

Geïnteresseerd of ken je iemand die voor de commissie in aanmerking komt? Laat het ons weten. Meer informatie vind je op de pagina Commissie Vrijwilligerspenning.