Bomen langs N264 Uden verplaatsen en kappen

Geplaatst op woensdag 11 januari 2023

De provincie Noord-Brabant en gemeente Maashorst werken samen aan de N264 bij Uden. Daarmee verbeteren we de verkeersafwikkeling en de leefbaarheid op en rondom de weg tussen de A50 en Odiliapeel.

In de periode januari – maart 2023 gaan we aan de slag met voorbereidende werkzaamheden. De bomen die in de weg staan in het projectgebied worden dan gerooid en verplant. Uitgangspunt is dat we zoveel mogelijk bomen in het projectgebied behouden. Dat wil zeggen dat we daar waar het kan de bomen laten staan. En staat een boom niet op een veilige en juiste plek? Dan verplaatsen we de boom. Is het verplanten van de boom niet mogelijk? Bijvoorbeeld omdat de conditie van de boom dit niet toelaat, of omdat er tussen de wortels door kabels en leidingen lopen? Dan wordt de boom gekapt.

Meer informatie over de planning van de werkzaamheden staat op www.brabant.nl (Deze link gaat naar een andere website), zoek op N264 en op www.gemeentemaashorst.nl/N264 (Deze link gaat naar een andere website).

Meer nieuws

 • Start procedure voor nieuwe burgemeester

  8 jun 2023 - De gemeenteraad van Maashorst start met het proces om een nieuwe burgemeester te vinden.

 • Door samenwerken écht impact maken met recreatie & toerisme in Noordoost Brabant

  8 jun 2023 - Op 6 juni 2023 bezorgden wethouder Van den Heuvel en wethouder Van Kessel namens tien regiogemeenten uit Noordoost Brabant een telegram bij de voorzitters van MOOS, de Maasmeanders en de Maashorstboeren. De inhoud van het bericht is een reactie op de flessenpost die vorig jaar als noodkreet door de voorzitters werd bezorgd bij diverse gemeenten in Noordoost Brabant.

 • Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

  8 jun 2023 - Vanaf 1 januari 2022 zijn we gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.

 • Mega kermis Uden maakt haar naam waar!

  8 jun 2023 - Woensdag 7 juni is het programma en de attractielijst van de Mega Kermis Uden 2023 bekend gemaakt tijdens een persmoment op de Markt in Uden.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?