Bomen langs N264 Uden verplaatsen en kappen

Geplaatst op woensdag 11 januari 2023

De provincie Noord-Brabant en gemeente Maashorst werken samen aan de N264 bij Uden. Daarmee verbeteren we de verkeersafwikkeling en de leefbaarheid op en rondom de weg tussen de A50 en Odiliapeel.

In de periode januari – maart 2023 gaan we aan de slag met voorbereidende werkzaamheden. De bomen die in de weg staan in het projectgebied worden dan gerooid en verplant. Uitgangspunt is dat we zoveel mogelijk bomen in het projectgebied behouden. Dat wil zeggen dat we daar waar het kan de bomen laten staan. En staat een boom niet op een veilige en juiste plek? Dan verplaatsen we de boom. Is het verplanten van de boom niet mogelijk? Bijvoorbeeld omdat de conditie van de boom dit niet toelaat, of omdat er tussen de wortels door kabels en leidingen lopen? Dan wordt de boom gekapt.

Meer informatie over de planning van de werkzaamheden staat op www.brabant.nl (Deze link gaat naar een andere website), zoek op N264 en op www.gemeentemaashorst.nl/N264 (Deze link gaat naar een andere website).