Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Gemeentemagazine Maashorst door Akse Media BV

Geplaatst op woensdag 18 januari 2023

Op dit moment werkt Akse Media BV aan het nieuwe Gemeentemagazine Maashorst. Zij zijn inmiddels begonnen met het controleren van alle bekende adressen in de gemeente. Het kan zijn dat jouw bedrijf wordt gebeld over een advertentie of vermelding.

Let op: het hele jaar door benaderen verschillende aanbieders bedrijven in onze gemeente voor advertenties en vermeldingen. Bijna nooit zijn wij hier als gemeente Maashorst zelf bij betrokken. Akse Media BV is het enige bedrijf waar wij als gemeente nu mee samenwerken.


 

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?