Gemeentemagazine Maashorst door Akse Media BV

Geplaatst op woensdag 18 januari 2023

Op dit moment werkt Akse Media BV aan het nieuwe Gemeentemagazine Maashorst. Zij zijn inmiddels begonnen met het controleren van alle bekende adressen in de gemeente. Het kan zijn dat jouw bedrijf wordt gebeld over een advertentie of vermelding.

Let op: het hele jaar door benaderen verschillende aanbieders bedrijven in onze gemeente voor advertenties en vermeldingen. Bijna nooit zijn wij hier als gemeente Maashorst zelf bij betrokken. Akse Media BV is het enige bedrijf waar wij als gemeente nu mee samenwerken.


 

Meer nieuws

 • Start procedure voor nieuwe burgemeester

  8 jun 2023 - De gemeenteraad van Maashorst start met het proces om een nieuwe burgemeester te vinden.

 • Door samenwerken écht impact maken met recreatie & toerisme in Noordoost Brabant

  8 jun 2023 - Op 6 juni 2023 bezorgden wethouder Van den Heuvel en wethouder Van Kessel namens tien regiogemeenten uit Noordoost Brabant een telegram bij de voorzitters van MOOS, de Maasmeanders en de Maashorstboeren. De inhoud van het bericht is een reactie op de flessenpost die vorig jaar als noodkreet door de voorzitters werd bezorgd bij diverse gemeenten in Noordoost Brabant.

 • Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

  8 jun 2023 - Vanaf 1 januari 2022 zijn we gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.

 • Mega kermis Uden maakt haar naam waar!

  8 jun 2023 - Woensdag 7 juni is het programma en de attractielijst van de Mega Kermis Uden 2023 bekend gemaakt tijdens een persmoment op de Markt in Uden.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?