Gemeenteraad Maashorst leeft mee met slachtoffers aardbeving en doet donatie

Geplaatst op vrijdag 10 februari 2023

Al dagenlang volgen we ook hier in Maashorst het nieuws uit Turkije en Syrië, over de enorme aardbeving die daar zo veel schade heeft aangericht. Het aantal dodelijke slachtoffers van de ramp groeit nog steeds.  Het gemeentebestuur van Maashorst is diep geraakt door het enorme leed, de grote omvang en de verschrikkelijk gevolgen van de aardbeving.

Deze week was namens ons college al contact met de moskeeën in onze gemeente, om persoonlijk te laten weten dat we meeleven met iedereen die door de aardbeving is getroffen. Ter plekke of hier, want er zijn ook inwoners van Maashorst die in angst en onzekerheid verkeren over het lot van hun familie en vrienden in het gebied. Ons hart is ook bij de mensen die al slecht nieuws hebben ontvangen.

In de gemeenteraad van donderdagavond 9 februari is door college en raad besloten om een euro per inwoner over te maken naar giro 555, geld dat ten goede komt aan de hulpverlening in het getroffen gebied.

• Samen denken, samen doen - concept participatiebeleid

28 feb 2024 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat het concept Participatiebeleid gemeente Maashorst met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage ligt.

• Politiekids officieel van start met beëdiging

27 feb 2024 - Met het uitspreken van een officiële eed zijn 13 leerlingen van kindcentrum Aventurijn, Kindcentrum Speleon en Kindplein ‘t Centrum woensdagmiddag 21 februari in het bijzijn van familie officieel beëdigd als Politiekids.

• Eerste editie van ‘Ontmoeting natuurgebied De Maashorst’ op 14 maart

27 feb 2024 - Donderdagavond 14 maart vindt in Nistelrode de eerste editie plaats van een nieuwe, brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst.

• Concept participatiebeleid gemeente Maashorst

27 feb 2024 - Het concept Participatiebeleid van de gemeente Maashorst ligt met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?