Speciaal aanbod van schulddienstverlening gemeente Maashorst

Geplaatst op vrijdag 17 februari 2023

Heb je onder bewind gestaan van bewindvoerder de heer De B en heb je problematische schulden? Dan kom je misschien in aanmerking voor een speciaal traject van onze afdeling Schulddienstverlening.

Het aanbod is bedoeld voor mensen die nu inwoner zijn van onze gemeente en voor of tijdens deze bewindvoering problematische schulden hebben gekregen.

Gezamenlijk aanbod gemeente Maashorst en Kredietbank

Samen met de Kredietbank bieden wij de mogelijkheid op een minnelijke schuldregeling met een veel kortere looptijd dan normaal. Het eerste jaar ben je zelf verantwoordelijk voor de maandelijks afdracht aan de schuldeisers. Daarna zal gemeente Maashorst de 2 resterende jaren ineens aflossen.

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je je hiervoor aanmelden? Dan kun je jezelf bij ons melden. We bekijken dan gelijk of dit aanbod daadwerkelijk bij je past. Heb je na het bewuste bewind zelfstandig of via een (nieuwe) bewindvoerder een MSNP of WSNP traject gestart? Ook dan raden wij aan met ons contact op te nemen.

Hoe kun je aanmelden?

Je kunt contact opnemen met de Centrale Toegang Sociaal Domein op 0413 - 28 19 11.

• Samen denken, samen doen - concept participatiebeleid

28 feb 2024 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat het concept Participatiebeleid gemeente Maashorst met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage ligt.

• Politiekids officieel van start met beëdiging

27 feb 2024 - Met het uitspreken van een officiële eed zijn 13 leerlingen van kindcentrum Aventurijn, Kindcentrum Speleon en Kindplein ‘t Centrum woensdagmiddag 21 februari in het bijzijn van familie officieel beëdigd als Politiekids.

• Eerste editie van ‘Ontmoeting natuurgebied De Maashorst’ op 14 maart

27 feb 2024 - Donderdagavond 14 maart vindt in Nistelrode de eerste editie plaats van een nieuwe, brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst.

• Concept participatiebeleid gemeente Maashorst

27 feb 2024 - Het concept Participatiebeleid van de gemeente Maashorst ligt met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage.