Speciaal aanbod van schulddienstverlening gemeente Maashorst

Geplaatst op vrijdag 17 februari 2023

Heb je onder bewind gestaan van bewindvoerder de heer De B en heb je problematische schulden? Dan kom je misschien in aanmerking voor een speciaal traject van onze afdeling Schulddienstverlening.

Het aanbod is bedoeld voor mensen die nu inwoner zijn van onze gemeente en voor of tijdens deze bewindvoering problematische schulden hebben gekregen.

Gezamenlijk aanbod gemeente Maashorst en Kredietbank

Samen met de Kredietbank bieden wij de mogelijkheid op een minnelijke schuldregeling met een veel kortere looptijd dan normaal. Het eerste jaar ben je zelf verantwoordelijk voor de maandelijks afdracht aan de schuldeisers. Daarna zal gemeente Maashorst de 2 resterende jaren ineens aflossen.

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je je hiervoor aanmelden? Dan kun je jezelf bij ons melden. We bekijken dan gelijk of dit aanbod daadwerkelijk bij je past. Heb je na het bewuste bewind zelfstandig of via een (nieuwe) bewindvoerder een MSNP of WSNP traject gestart? Ook dan raden wij aan met ons contact op te nemen.

Hoe kun je aanmelden?

Je kunt contact opnemen met de Centrale Toegang Sociaal Domein op 0413 - 28 19 11.

Meer nieuws

 • Raadsvergadering 23 maart 2023

  22 mrt 2023 - Op donderdag 23 maart om 19.30 uur is de volgende raadsvergadering.

 • Wip zoveel mogelijk tegels en maak Maashorst groener

  22 mrt 2023 - Het jaarlijkse NK Tegelwippen is weer van start. Van 21 maart tot en met 31 oktober 2023 gaat Maashorst de strijd aan met een recordaantal van ruim 150 Nederlandse gemeenten om de Nederlandse tuinen klimaatbestendiger te maken en de biodiversiteit te bevorderen.

 • Voorgenomen verpachting Uden

  22 mrt 2023 - De Gemeente Maashorst heeft het voornemen om een gedeelte van het perceel landbouwgrond, kadastraal bekend gemeente Uden,

 • Landelijke compostdagen 25 maart en 1 april 2023

  22 mrt 2023 - Inwoners van Maashorst kunnen op zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april 2023 tussen 9.00 en 14.00 eenmalig gratis 1 m3 compost ophalen bij Van Berkel Biomassa & Bodemproducten aan de Mariniersstraat 4 in Uden.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?