Bouwkavel Park Maashorst (PM-07) opnieuw in verkoop, inschrijving start op 6 maart 2023

Geplaatst op dinsdag 21 februari 2023

In het noorden van Uden, aan de rand van natuurgebied De Maashorst, liggen de 4 kamers van Park Maashorst. Binnen kamers 2 en 3 van Park Maashorst is ruimte voor particuliere zelfbouw. Een van de zelfbouwkavels (PM-07) is kortgeleden uit reservering teruggekomen. Bij de verloting van de bouwkavels in Park Maashorst is een reservelijst samengesteld uit de inschrijvers die niet waren ingeloot. Voor dit bouwkavel staan geen kandidaten meer op de reservelijst. Vandaar dat dit bouwkavel opnieuw in de verkoop gaat. Op dit kavel van 854 m² kan een vrijstaande woning worden gebouwd. Het bouwkavel wordt uitgeven volgens de methode Verloting.

Verloting

Uitgifte via de methode 'Verloting' betekent dat geïnteresseerden zich binnen een bepaalde termijn kunnen inschrijven. Daarna bepaalt een notaris via verloting wie het kavel krijgt en wat de volgorde van de reservelijst is.

Hoe inschrijven?

Vanaf 6 maart tot en met 31 maart 2023 kunnen belangstellenden zich inschrijven voor het bouwkavel. Inschrijving gaat via een digitaal kavelkeuzeformulier tegen betaling van € 50,00. Dit formulier is vanaf 6 maart 2023 te vinden op de website van de kavelwinkel (Deze link gaat naar een andere website)
Let op: het is een digitaal formulier. Inloggen kan uitsluitend met DigiD. Zorg dus dat je deze gegevens bij de hand hebt op het moment dat je het formulier wil gaan invullen. Per echtpaar, partnerschap of samenwonenden is slechts één inschrijving toegestaan.

Meer weten?

Meer informatie over de inschrijfprocedure en de verlotingsmethode is vanaf 6 maart 2023 te vinden op www.woneningemeentemaashorst.nl (Deze link gaat naar een andere website). Wil je een informatiepakket ophalen? Dat kan op afspraak met een van de adviseurs van de kavelwinkel of tijdens het inloopmoment op dinsdag 14 maart 2023 van 17.00 tot 19.30 uur. Voor aanvullende vragen of het maken van een persoonlijke afspraak, neem dan contact op met de adviseurs van de Kavelwinkel via kavel@gemeentemaashorst.nl of 0413 - 281 444.

Park Maashorst: Wonen op het mooiste plekje van Uden

Meer nieuws

 • Raadsvergadering 23 maart 2023

  22 mrt 2023 - Op donderdag 23 maart om 19.30 uur is de volgende raadsvergadering.

 • Wip zoveel mogelijk tegels en maak Maashorst groener

  22 mrt 2023 - Het jaarlijkse NK Tegelwippen is weer van start. Van 21 maart tot en met 31 oktober 2023 gaat Maashorst de strijd aan met een recordaantal van ruim 150 Nederlandse gemeenten om de Nederlandse tuinen klimaatbestendiger te maken en de biodiversiteit te bevorderen.

 • Voorgenomen verpachting Uden

  22 mrt 2023 - De Gemeente Maashorst heeft het voornemen om een gedeelte van het perceel landbouwgrond, kadastraal bekend gemeente Uden,

 • Landelijke compostdagen 25 maart en 1 april 2023

  22 mrt 2023 - Inwoners van Maashorst kunnen op zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april 2023 tussen 9.00 en 14.00 eenmalig gratis 1 m3 compost ophalen bij Van Berkel Biomassa & Bodemproducten aan de Mariniersstraat 4 in Uden.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?