Werkzaamheden industrielaan Uden

Geplaatst op dinsdag 14 maart 2023

De hoogspanningsmasten aan de Industrielaan in Uden zijn toe aan een opknapbeurt. De masten moeten opnieuw geverfd worden. Voor deze werkzaamheden zijn er verkeersmaatregelen nodig. We willen voorkomen dat de Industrielaan in zijn geheel volledig afgesloten wordt voor het verkeer. Daarom wordt de weg in 5 verschillende fases en delen afgesloten. Er wordt gewerkt van zuid naar noord. Voor elke fase (grofweg tussen rotonde en rotonde) wordt een wegvak afgesloten. Met borden wordt ter plaatse de omleidingsroute aangegeven.

Werkzaamheden afhankelijk van het weer

De werkzaamheden worden uitgevoerd door netbeheerder TenneT (afschalen stroom op de hoogspanningsleidingen) en schildersbedrijf Tris ( stralen met hogedruk en schilderen). De werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij regen of harde wind kan er niet aan de masten gewerkt worden. Als de luchtvochtigheid te hoog is, kan er niet geschilderd worden.

Verkeersmaatregelen

Wegvakken worden alleen afgesloten als er gewerkt wordt. Als de weersverwachting het toelaat, wordt 2 dagen van tevoren aangegeven dat een wegvak afgesloten wordt. Als er een wegvak wordt afgesloten, kan het verkeer ( via een omleiding of linksom, of omleiding rechtsom) de Industrielaan blijven vervolgen. De hulpdiensten, het openbaar vervoer en de bedrijven aan de Industrielaan zijn op de hoogte van de werkzaamheden. Het industrieterrein blijft bereikbaar. Bus 91 en 322 rijden om via de Velmolenweg. Als de masten tussen Lippstadtsingel en Liessentstraat klaar zijn, rijden de buslijnen 91 en 322 via de Liessentstraat/Volkelseweg. Andere buslijnen hebben geen last van de werkzaamheden.

Planning werkzaamheden

De planning is dat er vanaf 20 maart gedurende 5 weken wordt gewerkt aan de hoogspanningsmasten in de Industrielaan. Het is nu niet mogelijk om aan te geven wanneer welk wegvak dicht is. Let daarom goed op de borden met de verkeersomleidingen.

Bekijk in onderstaande afbeelding de fases van de werkzaamheden.

Werkzaamheden verlichting industrielaan

Meer nieuws

 • Raadsvergadering 23 maart 2023

  22 mrt 2023 - Op donderdag 23 maart om 19.30 uur is de volgende raadsvergadering.

 • Wip zoveel mogelijk tegels en maak Maashorst groener

  22 mrt 2023 - Het jaarlijkse NK Tegelwippen is weer van start. Van 21 maart tot en met 31 oktober 2023 gaat Maashorst de strijd aan met een recordaantal van ruim 150 Nederlandse gemeenten om de Nederlandse tuinen klimaatbestendiger te maken en de biodiversiteit te bevorderen.

 • Voorgenomen verpachting Uden

  22 mrt 2023 - De Gemeente Maashorst heeft het voornemen om een gedeelte van het perceel landbouwgrond, kadastraal bekend gemeente Uden,

 • Landelijke compostdagen 25 maart en 1 april 2023

  22 mrt 2023 - Inwoners van Maashorst kunnen op zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april 2023 tussen 9.00 en 14.00 eenmalig gratis 1 m3 compost ophalen bij Van Berkel Biomassa & Bodemproducten aan de Mariniersstraat 4 in Uden.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?