Wie kies jij als vrijwilliger van het jaar?

Geplaatst op woensdag 12 april 2023

Aanmelden kan tot 30 april.

Ken jij iemand die zich als vrijwilliger inzet om Maashorst een stukje mooier te maken? Iemand die daarin écht opvallend goed is of zich bijvoorbeeld al járen tomeloos inzet? Meld hem of haar dan nu aan voor de Vrijwilligerspenning 2023!

De vrijwilligerspenning is bedoeld als blijk van waardering. Jaarlijks zetten we zo een aantal uitzonderlijke vrijwilligers in het zonnetje. Uit alle aanmeldingen selecteren we elk jaar één volwassene én één jeugdvrijwilliger (12-25 jaar) per categorie, uit de volgende categorieën:

 • sport en recreatie
 • kunst, cultuur en onderwijs
 • sociaal-cultureel werk (al het werk dat zich afspeelt in o.a. de wijkcentra, jeugdhuizen, activiteitencentra)
 • sociaal-maatschappelijke zorg (zorg voor de individuele medemens)
 • duurzaamheid, natuur, ecologie en milieu.

De gekozen vrijwilligers krijgen tijdens een feestelijke bijeenkomst een unieke medaille en een geldbedrag, dat ze ter beschikking mogen stellen aan hun vrijwilligerswerk.

Wil je iemand aanmelden?

Vul dan vóór 30 april 2023 het online aanmeldformulier (Deze link gaat naar een andere website) in.

Uitgebreide informatie

Kijk op onze pagina over de vrijwilligerspenning voor uitgebreidere informatie over de vrijwilligerspenning of neem contact op met de Commissie Vrijwilligerspenning via vrijwilligerspenning@gemeentemaashorst.nl.

Meer nieuws

 • Militaire oefening 19 t/m 23 juni 2023

  2 jun 2023 - Van 19 t/m 23 juni 2023 houdt de Koninklijke Landmacht een oefening binnen onze gemeente.

 • 14 Juni fietsbeugels rond Markt niet beschikbaar!

  2 jun 2023 - Woensdagavond 14 juni organiseert de Tros het Muziekfeest op het plein op de Markt in Uden. De Markt wordt die dag ingericht als evenemententerrein. Als gevolg zijn de fietsbeugels rond de Markt de gehele dag (tijdens de opbouw én tijdens het feest) niet te gebruiken.

 • Industrielaan gefaseerd afgesloten 1 juni t/m 28 juli

  1 jun 2023 - Donderdag 1 juni is aannemer Hurkmans gestart met de geplande werkzaamheden aan de Industrielaan tussen de Rondweg en de Lippstadtsingel/N264.

 • Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

  1 jun 2023 - Vanaf 1 januari 2022 zijn we gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?