Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent. Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Wie kies jij als vrijwilliger van het jaar?

Geplaatst op woensdag 12 april 2023

Aanmelden kan tot 30 april.

Ken jij iemand die zich als vrijwilliger inzet om Maashorst een stukje mooier te maken? Iemand die daarin écht opvallend goed is of zich bijvoorbeeld al járen tomeloos inzet? Meld hem of haar dan nu aan voor de Vrijwilligerspenning 2023!

De vrijwilligerspenning is bedoeld als blijk van waardering. Jaarlijks zetten we zo een aantal uitzonderlijke vrijwilligers in het zonnetje. Uit alle aanmeldingen selecteren we elk jaar één volwassene én één jeugdvrijwilliger (12-25 jaar) per categorie, uit de volgende categorieën:

  • sport en recreatie
  • kunst, cultuur en onderwijs
  • sociaal-cultureel werk (al het werk dat zich afspeelt in o.a. de wijkcentra, jeugdhuizen, activiteitencentra)
  • sociaal-maatschappelijke zorg (zorg voor de individuele medemens)
  • duurzaamheid, natuur, ecologie en milieu.

De gekozen vrijwilligers krijgen tijdens een feestelijke bijeenkomst een unieke medaille en een geldbedrag, dat ze ter beschikking mogen stellen aan hun vrijwilligerswerk.

Wil je iemand aanmelden?

Vul dan vóór 30 april 2023 het online aanmeldformulier (Deze link gaat naar een andere website) in.

Uitgebreide informatie

Kijk op onze pagina over de vrijwilligerspenning voor uitgebreidere informatie over de vrijwilligerspenning of neem contact op met de Commissie Vrijwilligerspenning via vrijwilligerspenning@gemeentemaashorst.nl.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?