Wie kies jij als vrijwilliger van het jaar?

Geplaatst op woensdag 12 april 2023

Aanmelden kan tot 30 april.

Ken jij iemand die zich als vrijwilliger inzet om Maashorst een stukje mooier te maken? Iemand die daarin écht opvallend goed is of zich bijvoorbeeld al járen tomeloos inzet? Meld hem of haar dan nu aan voor de Vrijwilligerspenning 2023!

De vrijwilligerspenning is bedoeld als blijk van waardering. Jaarlijks zetten we zo een aantal uitzonderlijke vrijwilligers in het zonnetje. Uit alle aanmeldingen selecteren we elk jaar één volwassene én één jeugdvrijwilliger (12-25 jaar) per categorie, uit de volgende categorieën:

• sport en recreatie
  • kunst, cultuur en onderwijs
  • sociaal-cultureel werk (al het werk dat zich afspeelt in o.a. de wijkcentra, jeugdhuizen, activiteitencentra)
  • sociaal-maatschappelijke zorg (zorg voor de individuele medemens)
  • duurzaamheid, natuur, ecologie en milieu.

De gekozen vrijwilligers krijgen tijdens een feestelijke bijeenkomst een unieke medaille en een geldbedrag, dat ze ter beschikking mogen stellen aan hun vrijwilligerswerk.

Wil je iemand aanmelden?

Vul dan vóór 30 april 2023 het online aanmeldformulier (Deze link gaat naar een andere website) in.

Uitgebreide informatie

Kijk op onze pagina over de vrijwilligerspenning voor uitgebreidere informatie over de vrijwilligerspenning of neem contact op met de Commissie Vrijwilligerspenning via vrijwilligerspenning@gemeentemaashorst.nl.

• Samen denken, samen doen - concept participatiebeleid

28 feb 2024 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat het concept Participatiebeleid gemeente Maashorst met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage ligt.

• Politiekids officieel van start met beëdiging

27 feb 2024 - Met het uitspreken van een officiële eed zijn 13 leerlingen van kindcentrum Aventurijn, Kindcentrum Speleon en Kindplein ‘t Centrum woensdagmiddag 21 februari in het bijzijn van familie officieel beëdigd als Politiekids.

• Eerste editie van ‘Ontmoeting natuurgebied De Maashorst’ op 14 maart

27 feb 2024 - Donderdagavond 14 maart vindt in Nistelrode de eerste editie plaats van een nieuwe, brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst.

• Concept participatiebeleid gemeente Maashorst

27 feb 2024 - Het concept Participatiebeleid van de gemeente Maashorst ligt met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage.