24 mei: Informatieavond A50 Ewijk- Bankhoef- Paalgraven

Geplaatst op woensdag 17 mei 2023

Het Rijk en de provincies Gelderland en Noord-Brabant werken samen aan een oplossing voor het fileknelpunt op de A50 tussen de knooppunten Ewijk en Paalgraven. Over de bevindingen organiseren het Rijk en de provincies op 24 mei een informatieavond.

Verkenning van de oplossingen

Op dit moment onderzoeken het Rijk en de provincies op welke manieren ze het fileknelpunt op de A50 op kunnen gaan lossen. Dit doen ze met een MIRT-verkenning.


Binnenlopen op informatieavond

Wat tot nu toe bedacht is willen de provincies en het Rijk presenteren in een informatieavond. Ook hebben belangstellenden hier de kans om te vertellen wat er leeft in de omgeving van dit fileknooppunt. Belangstellenden kunnen op woensdag 24 mei tussen 19.00 uur en 21.00 uur op elk gewenst moment binnenlopen bij:

VidiReo
Van Kesselplaats 2
5371 AX Ravenstein

Vragen en suggesties

Meer informatie over het project staat op de website van het ministerie www.mirttrajecten.nl. Daar kun je jezelf ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Heb je vragen, suggesties of ideeën voor dit project? Dan kun je mailen naar A50EwijkBankhoefPaalgraven@minienw.nl

Meer nieuws

 • Militaire oefening 19 t/m 23 juni 2023

  2 jun 2023 - Van 19 t/m 23 juni 2023 houdt de Koninklijke Landmacht een oefening binnen onze gemeente.

 • 14 Juni fietsbeugels rond Markt niet beschikbaar!

  2 jun 2023 - Woensdagavond 14 juni organiseert de Tros het Muziekfeest op het plein op de Markt in Uden. De Markt wordt die dag ingericht als evenemententerrein. Als gevolg zijn de fietsbeugels rond de Markt de gehele dag (tijdens de opbouw én tijdens het feest) niet te gebruiken.

 • Industrielaan gefaseerd afgesloten 1 juni t/m 28 juli

  1 jun 2023 - Donderdag 1 juni is aannemer Hurkmans gestart met de geplande werkzaamheden aan de Industrielaan tussen de Rondweg en de Lippstadtsingel/N264.

 • Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

  1 jun 2023 - Vanaf 1 januari 2022 zijn we gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?