Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Gewijzigde rekeningnummers gemeente Maashorst

Geplaatst op woensdag 17 mei 2023

Let op! De rekeningnummers voor het aflossen van schulden bij gemeente Maashorst zijn gewijzigd.

Nieuw rekeningnummer voor aflossen ten onrechte ontvangen bijstand

Heb je een schuld bij gemeente Maashorst (voormalig gemeenten Uden en Landerd) naar aanleiding van te veel of ten onrechte verstrekte bijstand en los je maandelijks af op deze schuld? Let er dan op dat het rekeningnummer van de gemeente is gewijzigd. Het nieuwe rekeningnummer is NL69 BNGH 0285 1840 59. Wij verzoeken je daarom de maandelijkse aflossingen op je schuld in het vervolg op dit rekeningnummer te doen.

Nieuw rekeningnummer aflossen overige schulden

Voor aflossing van overige schulden naar aanleiding van ontvangen nota’s kun je je betalingen vanaf nu doen op rekeningnummer NL97 BNGH 0285 1840 40.

Oude rekeningnummers worden opgeheven

De oude rekeningnummers worden per 1 juni 2023 opgeheven. Betalingen zijn dan niet meer mogelijk en worden teruggestort. Hierdoor kunnen achterstanden ontstaan in je aflossing met als mogelijk gevolg dat er beslag gelegd wordt op je inkomen of op je vermogen.

Uitzondering

Voorgaande geldt niet voor schulden naar aanleiding van gemeentelijke belastingen. Deze heffingen en invorderingen vinden plaats via de belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB).

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de gemeente op nummer 0413 - 28 19 11. Je kunt dan vragen naar Karel van Riet of Mathieu Lemmens.

Meer nieuws

 • Samen denken, samen doen - concept participatiebeleid

  28 feb 2024 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat het concept Participatiebeleid gemeente Maashorst met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage ligt.

 • Politiekids officieel van start met beëdiging

  27 feb 2024 - Met het uitspreken van een officiële eed zijn 13 leerlingen van kindcentrum Aventurijn, Kindcentrum Speleon en Kindplein ‘t Centrum woensdagmiddag 21 februari in het bijzijn van familie officieel beëdigd als Politiekids.

 • Eerste editie van ‘Ontmoeting natuurgebied De Maashorst’ op 14 maart

  27 feb 2024 - Donderdagavond 14 maart vindt in Nistelrode de eerste editie plaats van een nieuwe, brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst.

 • Concept participatiebeleid gemeente Maashorst

  27 feb 2024 - Het concept Participatiebeleid van de gemeente Maashorst ligt met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?