Reminder: Promotiedagen voor werken bij Burgerzaken

Geplaatst op dinsdag 23 mei 2023

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) werkuitdaging? Ontdek het dynamische werkveld van Burgerzaken, waarin dienstverlening een belangrijke rol speelt. Leer wat het vak inhoudt en ontmoet toekomstige collega's om je netwerk uit te breiden.

Het levendige vakgebied biedt volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, met goede arbeidsvoorwaarden en een bijpassend salaris. Er worden dit jaar promotiedagen op locaties door heel Nederland georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken.

 • 17 juni -  Eindhoven
 • 16 september - Dordrecht
 • 14 oktober - Haarlem

Aanmelden voor een promotiedag kan via de website www.nvvb.nl (Deze link gaat naar een andere website)

Meer nieuws

 • Militaire oefening 19 t/m 23 juni 2023

  2 jun 2023 - Van 19 t/m 23 juni 2023 houdt de Koninklijke Landmacht een oefening binnen onze gemeente.

 • 14 Juni fietsbeugels rond Markt niet beschikbaar!

  2 jun 2023 - Woensdagavond 14 juni organiseert de Tros het Muziekfeest op het plein op de Markt in Uden. De Markt wordt die dag ingericht als evenemententerrein. Als gevolg zijn de fietsbeugels rond de Markt de gehele dag (tijdens de opbouw én tijdens het feest) niet te gebruiken.

 • Industrielaan gefaseerd afgesloten 1 juni t/m 28 juli

  1 jun 2023 - Donderdag 1 juni is aannemer Hurkmans gestart met de geplande werkzaamheden aan de Industrielaan tussen de Rondweg en de Lippstadtsingel/N264.

 • Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

  1 jun 2023 - Vanaf 1 januari 2022 zijn we gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?