N264 Industrielaan-Oudedijk afgesloten 2 tot 5 juni

Geplaatst op woensdag 24 mei 2023

Vrijdag 2 juni om 20.00 uur start aannemer BAM met het geplande onderhoud aan de N264 tussen de Industrielaan en de Oudedijk. In dit weekend is dit deel van de N264 afgesloten voor verkeer. Dit onderhoudsweekend zou oorspronkelijk begin mei plaatsvinden, maar dit kon helaas niet doorgaan vanwege de slechte weersvoorspellingen.

Omleiding

Rotonde Zeelandsedijk en rotonde Oudedijk zijn tijdens deze werkzaamheden volledig afgesloten. Ook de fietsoversteek Zeelandsedijk is afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de tunnel bij de Nieuwstraat. Deze route is ongeveer 6 minuten langer.

Rotonde Industrielaan is open voor het verkeer dat reist van noord naar zuid en voor verkeer in en uit westelijke richting. Verkeer wordt omgeleid over de Rondweg - Bergmaas - Peelweg N277. Het openbaar vervoer ondervindt geen hinder van de werkzaamheden. Vanaf maandag 5 juni 6.00 uur is de weg weer open.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de werkzaamheden rondom de N264? Abonneer je dan op de nieuwsbrief van de provincie: www.brabant.nl/N264 (Deze link gaat naar een andere website).

Daarnaast heeft aannemer BAM een handige app gemaakt. In deze app staat informatie over de planning, nieuwsberichten, omleidingen en contactgegevens. Wanneer je ‘ontvang meldingen’ in de app aanzet, krijgt je automatisch een melding wanneer er een nieuw bericht in de app is geplaatst. De BAM Infra projecten app is te downloaden via de Google Play Store of Apple App Store.

Meer nieuws

 • Militaire oefening 19 t/m 23 juni 2023

  2 jun 2023 - Van 19 t/m 23 juni 2023 houdt de Koninklijke Landmacht een oefening binnen onze gemeente.

 • 14 Juni fietsbeugels rond Markt niet beschikbaar!

  2 jun 2023 - Woensdagavond 14 juni organiseert de Tros het Muziekfeest op het plein op de Markt in Uden. De Markt wordt die dag ingericht als evenemententerrein. Als gevolg zijn de fietsbeugels rond de Markt de gehele dag (tijdens de opbouw én tijdens het feest) niet te gebruiken.

 • Industrielaan gefaseerd afgesloten 1 juni t/m 28 juli

  1 jun 2023 - Donderdag 1 juni is aannemer Hurkmans gestart met de geplande werkzaamheden aan de Industrielaan tussen de Rondweg en de Lippstadtsingel/N264.

 • Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

  1 jun 2023 - Vanaf 1 januari 2022 zijn we gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?