Het informatiemagazine 2023 is uit!

Geplaatst op woensdag 7 juni 2023

We hebben een nieuw informatiemagazine voor Maashorst. Er staat handige informatie in over onze gemeente. Van tips over duurzaamheid, tot uitjes en bijzondere plekken om te bezoeken. Digitaal kun je het magazine vinden op maashorst.smartmap.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Heb je fouten gezien in de vermeldingen? Dan kun je dat via deze site doorgeven. We hebben wat fouten in de adressenlijst ontdekt. Deze hebben we op de website inmiddels aangepast.

Liever een papieren versie van het informatiemagazine? Je kunt hem ophalen op ons gemeentehuis en op verschillende plekken in de buurt. Zoals in de bibliotheken en wijk- en dorpshuizen.

• Samen denken, samen doen - concept participatiebeleid

28 feb 2024 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat het concept Participatiebeleid gemeente Maashorst met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage ligt.

• Politiekids officieel van start met beëdiging

27 feb 2024 - Met het uitspreken van een officiële eed zijn 13 leerlingen van kindcentrum Aventurijn, Kindcentrum Speleon en Kindplein ‘t Centrum woensdagmiddag 21 februari in het bijzijn van familie officieel beëdigd als Politiekids.

• Eerste editie van ‘Ontmoeting natuurgebied De Maashorst’ op 14 maart

27 feb 2024 - Donderdagavond 14 maart vindt in Nistelrode de eerste editie plaats van een nieuwe, brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst.

• Concept participatiebeleid gemeente Maashorst

27 feb 2024 - Het concept Participatiebeleid van de gemeente Maashorst ligt met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage.