Reminder: Promotiedagen voor werken bij Burgerzaken

Geplaatst op donderdag 8 juni 2023

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) werkuitdaging? Ontdek het dynamische werkveld van Burgerzaken, waarin dienstverlening een belangrijke rol speelt. Leer wat het vak inhoudt en ontmoet toekomstige collega's om je netwerk uit te breiden.

Het levendige vakgebied biedt volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, met goede arbeidsvoorwaarden en een bijpassend salaris. Er worden dit jaar promotiedagen op locaties door heel Nederland georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Burgerzaken.

  • 17 juni -  Eindhoven
  • 16 september - Dordrecht
  • 14 oktober - Haarlem

Aanmelden voor een promotiedag kan via de website www.nvvb.nl (Deze link gaat naar een andere website)

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?