Start procedure voor nieuwe burgemeester

Geplaatst op donderdag 8 juni 2023

De gemeenteraad van Maashorst start met het proces om een nieuwe burgemeester te vinden.

Rianne Donders-de Leest is op dit moment waarnemend burgemeester van Maashorst. Na de ziekmelding van Paul Rüpp kon zij al snel de rol van burgemeester tijdelijk op zich nemen. In de korte periode dat Paul Rüpp burgemeester was, loodste hij de gemeente met enthousiasme en grote inzet door het eerste Maashorstjaar; hij vervulde zijn burgemeestersrol met verve. Het overlijden van Paul Rüpp had dan ook een grote weerslag op de gemeente en de gemeenschap. De gemeenteraad wilde daarom graag even wachten met het zoeken naar een nieuwe burgemeester. Inmiddels vindt de gemeenteraad het tijd om de procedure voor een nieuwe burgemeester voor Maashorst te gaan opstarten.

• Samen denken, samen doen - concept participatiebeleid

28 feb 2024 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat het concept Participatiebeleid gemeente Maashorst met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage ligt.

• Politiekids officieel van start met beëdiging

27 feb 2024 - Met het uitspreken van een officiële eed zijn 13 leerlingen van kindcentrum Aventurijn, Kindcentrum Speleon en Kindplein ‘t Centrum woensdagmiddag 21 februari in het bijzijn van familie officieel beëdigd als Politiekids.

• Eerste editie van ‘Ontmoeting natuurgebied De Maashorst’ op 14 maart

27 feb 2024 - Donderdagavond 14 maart vindt in Nistelrode de eerste editie plaats van een nieuwe, brede informatie- en participatiebijeenkomst: Ontmoeting natuurgebied De Maashorst.

• Concept participatiebeleid gemeente Maashorst

27 feb 2024 - Het concept Participatiebeleid van de gemeente Maashorst ligt met ingang van donderdag 29 februari 2024 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 10 april 2024, ter inzage.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?