Start procedure voor nieuwe burgemeester

Geplaatst op donderdag 8 juni 2023

De gemeenteraad van Maashorst start met het proces om een nieuwe burgemeester te vinden.

Rianne Donders-de Leest is op dit moment waarnemend burgemeester van Maashorst. Na de ziekmelding van Paul Rüpp kon zij al snel de rol van burgemeester tijdelijk op zich nemen. In de korte periode dat Paul Rüpp burgemeester was, loodste hij de gemeente met enthousiasme en grote inzet door het eerste Maashorstjaar; hij vervulde zijn burgemeestersrol met verve. Het overlijden van Paul Rüpp had dan ook een grote weerslag op de gemeente en de gemeenschap. De gemeenteraad wilde daarom graag even wachten met het zoeken naar een nieuwe burgemeester. Inmiddels vindt de gemeenteraad het tijd om de procedure voor een nieuwe burgemeester voor Maashorst te gaan opstarten.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?