Collectieve isolatieactie voor woningeigenaren in Maashorst. Meld je voor 1 augustus aan!

Geplaatst op dinsdag 18 juli 2023

Je huis isoleren heeft veel voordelen: de temperatuur in je huis wordt prettiger waardoor je er fijner woont, het is goed voor het milieu én je portemonnee. Om inwoners hierbij te helpen organiseert de gemeente samen met het Regionaal Energieloket een collectieve (inkoop)actie voor het isoleren van woningen. Deze loopt tot 1 augustus. Wees er dus snel bij als je mee wilt doen.

Het Regionaal Energieloket heeft met verschillende bedrijven afspraken gemaakt over prijzen en korte termijnplanning. Deze bedrijven zijn beoordeeld op onder andere prijs, kwaliteit, garantstellingen en ervaring. Daardoor weet je als huiseigenaar dat je huis tegen een goede prijs en op de juiste manier wordt geïsoleerd. Je kunt kiezen voor vloer-, bodem-, spouw- en dakisolatie, maar ook glasisolatie.
Informatie en aanmelden

Op www.brabantwoontslim.nl/maashorst (Deze link gaat naar een andere website) vind je alle informatie over de inkoopactie.

Vragen?

Dan kun je Brabant Woont Slim bellen op 088 - 525 41 10 of een e-mail sturen naar info@brabantwoontslim.nl.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?