NK tegelwippen – doe mee!

Geplaatst op dinsdag 18 juli 2023

Het zwembad is opgezet, de zonnebrand staat klaar en je zwemkleding hangt aan de waslijn: je bent klaar voor de zomer. Maar is jouw tuin dat ook?

Als je veel tegels in je tuin hebt, houden die niet alleen veel warmte vast. Maar het regenwater kan ook nergens naartoe. Bij een flinke regenbui heb je daardoor al snel veel water in je tuin. Door tegels uit je tuin te wippen zorg je ervoor dat het regenwater de bodem in kan. Daardoor kun je ook na een regenbui in de zomer genieten van jouw tuin.

Wij doen mee aan het NK Tegelwippen, jij ook?

Je doet mee door een of meer tegels uit jouw tuin te wippen en in te wisselen voor groen zoals bloemen, planten of gras. Je gewipte tegels geef je op (Deze link gaat naar een andere website). Daarmee help je Maashorst naar een mooie plek in het eindklassement.

Wethouder Jeroen van den Heuvel is enthousiast over onze deelname aan het NK Tegelwippen: “Samen maken we Maashorst groener. Ook binnen de tuinmuren.”

Wat is de tegelstand?

Doe mee en geef je gewipte tegels door op www.nktegelwippen.nl/tegelstand (Deze link gaat naar een andere website) en help ons naar een mooie eindstand.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?