Kom met je vraag naar Inloopspreekuur school en werk

Geplaatst op maandag 7 augustus 2023

Sinds kort is het Inloopspreekuur school en werk actief. Ben jij tussen de 18 en 27 en wil je aan de slag? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wij helpen je verder.

Inloopspreekuur iedere donderdag

• Iedere donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur.
  • IBN Uden, Hockeyweg 5 5405 NC in Uden.

Binnenlopen of mailen

Voor het inloopspreekuur heb je geen afspraak nodig. Heb je nu al een vraag? Stuur een mail naar jongerenloket@gemeentemaashorst.nl of bel 06 - 43 57 92 49.

• Maashorst: 310 nieuwe woningen in 2023

23 feb 2024 - Binnen de gemeente Maashorst kregen vorig jaar 310 huishoudens de sleutels van een nieuw huis. “Met dit aantal nieuwe woningen liggen we zelfs voor op schema met onze bouwplannen”, constateert wethouder Franko van Lankvelt (Wonen) tevreden.

• Samenwerking Gemeente en GGD : ‘Gezonde start voor ieder kind’

21 feb 2024 - Niet ieder kind heeft een gezonde start van zijn/haar leven, terwijl juist de eerste 1000 dagen rondom de geboorte in grote mate de kansen voor later bepalen. Hiervoor biedt het actieprogramma Kansrijke Start ondersteuning.

• Onze bermen worden nog mooier voor mens en dier

20 feb 2024 - Rondom de prachtige zandwegen in onze gemeente zijn interessante veranderingen gaande om de natuur te verbeteren. Problemen zoals het breder worden van de zandwegen, door bijvoorbeeld onderhoud, worden nu aangepakt met de nadruk op het herstellen van de biodiversiteit.

• Geen avondopenstelling van Burgerzaken op dinsdag 12 maart

20 feb 2024 - Dinsdagavond 12 maart is er géén avondopenstelling van Burgerzaken. Dit in verband met de installatie van Hans van der Pas tot nieuwe burgemeester van Maashorst.