Nieuwe folder Armoedebeleid

Geplaatst op dinsdag 15 augustus 2023

Het nieuwe schooljaar begint alweer bijna, en daarmee ploppen vaak ook wat extra kosten op. Voor een lidmaatschap van club of vereniging bijvoorbeeld, of voor schoolmaterialen. Omdat we in Maashorst vinden dat iedereen mee moet kunnen doen, hebben we flink wat regelingen voor mensen met een inkomen tot 120 procent van de bijstandsnorm. Die staan allemaal op de website.

Zo kun je gebruik maken van het Jeugdfonds Sport en Cultuur voor het lidmaatschap van een vereniging of sportkleding of -attributen. Of kan de Stichting Leergeld een steuntje in de rug geven bij het betalen van schoolgeld, schoolkamp of de huur van een kluisje, om maar een voorbeeld te geven.

En we hebben een folder gemaakt. Daarin staan alle regelingen op een rijtje, met een korte omschrijving in duidelijke taal.  De folder staat op onze website.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?