Je bent jong en je wilt na de vakantie aan de slag. Maar hoe dan?

Geplaatst op maandag 21 augustus 2023

Je vrienden gaan weer naar school. Of ze gaan na de vakantie terug aan het werk. En jij? Wil jij ook aan de slag met een opleiding of een baan die bij je past? En weet je niet waar je moet beginnen? Voor iedereen van 18 t/m 27 jaar is er het Inloopspreekuur school en werk.

Inloopspreekuur iedere donderdag

• Iedere donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur.
  • IBN Uden, Hockeyweg 5 5405 NC in Uden.

Binnenlopen of mailen

Voor het inloopspreekuur heb je geen afspraak nodig. Een consulent van de gemeente en een consulent van IBN zitten voor je klaar om je verder te helpen. Heb je nu al een vraag? Stuur een mail naar jongerenloket@gemeentemaashorst.nl of bel 06 - 43 57 92 49.

• Samen werken aan veiligheid

30 mei 2024 - Zaterdag 1 juni word je op de Markt in Uden ondergedompeld in het thema veiligheid. Onder andere brandweer, politie, defensie, reddingsbrigade en Regionale Ambulancevoorziening staan van 10.00 tot 16.00 uur paraat. Ze geven unieke demo's, tips en vertellen hoe jij zelf kan bijdragen aan een veiligere leefomgeving.

• Niemeskant: 186 woningen voor Volkel (Besluit)

30 mei 2024 - Het college van B en W van Maashorst heeft deze week besloten het bestemmingsplan voor Niemeskant aan te bieden aan de gemeenteraad. Als de raad ermee instemt, maakt dat de weg vrij voor de bouw van 186 woningen in Volkel.

• Tijdelijk exploitatieverbod kinderopvang XXS opgeheven

30 mei 2024 - Deze week heeft het college van B&W van Maashorst het voorgenomen tijdelijk exploitatieverbod van kinderopvang XXS in Uden opgeheven.

• Maashorst bezorgt Sporthal de Stigt duurzaamheidsboost

30 mei 2024 - Deze week heeft het college van B&W ingestemd met de verduurzaming van Sporthal de Stigt in Uden, die uiteindelijk moet leiden tot een energie-neutrale sporthal. Voor de beoogde duurzaamheidsstappen moet de raad nog wel akkoord gaan met een bruto krediet van € 477.000,-.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?