Je bent jong en je wilt na de vakantie aan de slag. Maar hoe dan?

Geplaatst op maandag 21 augustus 2023

Je vrienden gaan weer naar school. Of ze gaan na de vakantie terug aan het werk. En jij? Wil jij ook aan de slag met een opleiding of een baan die bij je past? En weet je niet waar je moet beginnen? Voor iedereen van 18 t/m 27 jaar is er het Inloopspreekuur school en werk.

Inloopspreekuur iedere donderdag

  • Iedere donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur.
  • IBN Uden, Hockeyweg 5 5405 NC in Uden.

Binnenlopen of mailen

Voor het inloopspreekuur heb je geen afspraak nodig. Een consulent van de gemeente en een consulent van IBN zitten voor je klaar om je verder te helpen. Heb je nu al een vraag? Stuur een mail naar jongerenloket@gemeentemaashorst.nl of bel 06 - 43 57 92 49.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?