Laadpalen Vattenfal hebben storing

Geplaatst op woensdag 6 september 2023

Veel openbare laadpalen in onze gemeente zijn van Vattenfal. Op dit moment kampt Vattenfal met een langdurige landelijke storing. Er wordt hard aan een oplossing gewerkt, maar het is nog niet gelukt om de problemen op te lossen.

Wat te doen bij een storing

Het kan voorkomen dat in je InCharge app lijkt dat een laadpaal beschikbaar is, maar dat er eigenlijk een storing in zit. Als dat het geval is, kun je het storingsnummer op de laadpaal bellen. Vattenfal probeert het probleem dan eerst op afstand op te lossen. Als dat niet lukt, dan sturen zij zo snel mogelijk een monteur langs.

Verwachting

De storing is groter dan verwacht en is moeilijk op te lossen. Vattenfal werkt intussen hard aan een oplossing, maar dat kost veel tijd. In de tussentijd kun je laadpalen met een storing blijven melden bij Vattenfal.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?