Neem deel aan cursus verduurzaming van VvE’s

Geplaatst op woensdag 18 oktober 2023

Energie besparen in een gebouw met een Vereniging van Eigenaars (VvE) kan soms een hele uitdaging zijn. Daarom organiseert VvE Belang namens de gemeente Maashorst informatieavonden en een 3 daagse cursus over verduurzaming bij VvE’s. “VvE belang neemt je mee en geeft je tips en handvaten om niet alleen een wens te hebben maar om dit tot de realiteit te brengen”, vertelt Wethouder Jeroen van den Heuvel in het openingswoord van de eerste informatieavond. “Dit is een geweldige kans om samen met je VvE stappen te zetten naar een duurzamere toekomst!”

Informatieavond

Op dinsdag 24 oktober is een tweede informatieavond op het gemeentehuis om 19.30 uur. Deze avond gaat over het realiseren van zonnepanelen op een VvE dak. Je bent van harte welkom.

Verdiepingscursus

Met deze 3 daagse verdiepingscursus kan je jouw VvE-leden op een professionele manier voorbereiden op een concreet voorstel voor verduurzaming tijdens de Algemene Ledenvergadering van jouw VvE. Bij de cursus wordt ingegaan op juridische, technische, energetische en procesmatige aspecten. Deze cursus wordt kosteloos aangeboden door gemeente Maashorst voor bewoners van een VvE. De cursus is op 3 donderdagmiddagen 16 en 30 november en 14 december. Wil je meer informatie over de cursus en aanmelden voor de informatieavond, kijk dan op www.vvebelang.nl/events/maashorst (Deze link gaat naar een andere website)

Meer nieuws

 • Op de plek van het dierenparkje in Volkel

  29 nov 2023 - Op de plek van het dierenparkje in Volkel kunnen 22 sociale huurwoningen voor senioren worden gebouwd. Het college van Maashorst heeft gisteren ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan.

 • Repelakker III in Zeeland: 200 woningen

  29 nov 2023 - Het college van burgemeester en wethouders van Maashorst heeft gisteren ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Repelakker III . Dat moet de bouw van 200 woningen in Zeeland mogelijk maken.

 • Akkerwinde III: 97 woningen voor dorp Schaijk

  29 nov 2023 - Het college van Maashorst heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Akkerwinde III in Schaijk. Dat maakt de bouw van 97 woningen mogelijk.

 • Dagbesteding Odiliapeel mag uitbreiden

  29 nov 2023 - Burgemeester en wethouders van Maashorst willen de uitbreiding van de dagbesteding aan de Oosterheidestraat in Odiliapeel toestaan.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?