Openbare verpachting van (landbouw)grond vanaf 2024 in Maashorst

Geplaatst op dinsdag 24 oktober 2023

De gemeente Maashorst heeft landbouwgrond en graspercelen in eigendom welke tijdelijk verpacht worden, totdat de grond wordt ingezet voor het door de gemeente beoogde einddoel.

Wat wordt er verpacht?

De percelen zijn gelegen in Zeeland en Uden. Er wordt maximaal 1 cluster aan een geïnteresseerde verpacht. Met uitzondering van situaties waarbij er geen andere geïnteresseerden zijn voor een cluster. De pachtgronden worden door middel van een openbare selectieprocedure verpacht voor de duur van 1 of 4 jaar en gaat in op 1 januari 2024.

Selectieprocedure

Het selectiedocument en meer informatie hierover is vanaf 6 november te vinden bij de aangeboden clusters onder “Documenten” op het Pachtportaal (Deze link gaat naar een andere website).

Vanaf 17 tot en met 26 november 2023 kan op de verschillende clusters ingeschreven worden via het digitale inschrijfformulier (Deze link gaat naar een andere website). Dit formulier is pas beschikbaar vanaf 17 november.

Kijk voor de selectiecriteria en meer info op de website van gemeente Maashorst.

Meer nieuws

 • Op de plek van het dierenparkje in Volkel

  29 nov 2023 - Op de plek van het dierenparkje in Volkel kunnen 22 sociale huurwoningen voor senioren worden gebouwd. Het college van Maashorst heeft gisteren ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan.

 • Repelakker III in Zeeland: 200 woningen

  29 nov 2023 - Het college van burgemeester en wethouders van Maashorst heeft gisteren ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Repelakker III . Dat moet de bouw van 200 woningen in Zeeland mogelijk maken.

 • Akkerwinde III: 97 woningen voor dorp Schaijk

  29 nov 2023 - Het college van Maashorst heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Akkerwinde III in Schaijk. Dat maakt de bouw van 97 woningen mogelijk.

 • Dagbesteding Odiliapeel mag uitbreiden

  29 nov 2023 - Burgemeester en wethouders van Maashorst willen de uitbreiding van de dagbesteding aan de Oosterheidestraat in Odiliapeel toestaan.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?