Paspoort aanvragen en verbeteren van brieven

Geplaatst op dinsdag 14 november 2023

Vraag op tijd je paspoort aan!

Verloopt je paspoort in 2024? Vraag dan op tijd een nieuwe aan. We verwachten in 2024 namelijk een piek in aanvragen voor een nieuw paspoort. Dit komt doordat tien jaar geleden paspoorten werden uitgegeven die tien jaar geldig zijn voor volwassenen. Voorheen was dit vijf jaar. Om te voorkomen dat je lang op je nieuwe paspoort moet wachten, is het belangrijk om dit op tijd te regelen.

Verbeteren van onze brieven

We zijn gestart met het verbeteren van onze brieven aan inwoners. We willen onze brieven duidelijker maken. Om te controleren of de nieuwe brieven begrijpelijk zijn, zullen een paar inwoners worden gebeld voor hun mening.

Meer nieuws

 • Niemeskant: 186 woningen voor Volkel (Besluit)

  30 mei 2024 - Het college van B en W van Maashorst heeft deze week besloten het bestemmingsplan voor Niemeskant aan te bieden aan de gemeenteraad. Als de raad ermee instemt, maakt dat de weg vrij voor de bouw van 186 woningen in Volkel.

 • Tijdelijk exploitatieverbod kinderopvang XXS opgeheven

  30 mei 2024 - Deze week heeft het college van B&W van Maashorst het voorgenomen tijdelijk exploitatieverbod van kinderopvang XXS in Uden opgeheven.

 • Maashorst bezorgt Sporthal de Stigt duurzaamheidsboost

  30 mei 2024 - Deze week heeft het college van B&W ingestemd met de verduurzaming van Sporthal de Stigt in Uden, die uiteindelijk moet leiden tot een energie-neutrale sporthal. Voor de beoogde duurzaamheidsstappen moet de raad nog wel akkoord gaan met een bruto krediet van € 477.000,-.

 • Maashorst investeert in samenredzaamheid in dorpen en wijken

  30 mei 2024 - Het college van B&W heeft deze week ingestemd met het nieuwe beleidskader 'Sterke Sociale Basis'. Een kader dat een stevig fundament moet leggen voor de sociale structuur in heel Maashorst. Het uiteindelijke doel is om de zelf- en samenredzaamheid van inwoners te vergroten.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?