Paspoort aanvragen en verbeteren van brieven

Geplaatst op dinsdag 14 november 2023

Vraag op tijd je paspoort aan!

Verloopt je paspoort in 2024? Vraag dan op tijd een nieuwe aan. We verwachten in 2024 namelijk een piek in aanvragen voor een nieuw paspoort. Dit komt doordat tien jaar geleden paspoorten werden uitgegeven die tien jaar geldig zijn voor volwassenen. Voorheen was dit vijf jaar. Om te voorkomen dat je lang op je nieuwe paspoort moet wachten, is het belangrijk om dit op tijd te regelen.

Verbeteren van onze brieven

We zijn gestart met het verbeteren van onze brieven aan inwoners. We willen onze brieven duidelijker maken. Om te controleren of de nieuwe brieven begrijpelijk zijn, zullen een paar inwoners worden gebeld voor hun mening.

Meer nieuws

 • Op de plek van het dierenparkje in Volkel

  29 nov 2023 - Op de plek van het dierenparkje in Volkel kunnen 22 sociale huurwoningen voor senioren worden gebouwd. Het college van Maashorst heeft gisteren ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan.

 • Repelakker III in Zeeland: 200 woningen

  29 nov 2023 - Het college van burgemeester en wethouders van Maashorst heeft gisteren ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Repelakker III . Dat moet de bouw van 200 woningen in Zeeland mogelijk maken.

 • Akkerwinde III: 97 woningen voor dorp Schaijk

  29 nov 2023 - Het college van Maashorst heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Akkerwinde III in Schaijk. Dat maakt de bouw van 97 woningen mogelijk.

 • Dagbesteding Odiliapeel mag uitbreiden

  29 nov 2023 - Burgemeester en wethouders van Maashorst willen de uitbreiding van de dagbesteding aan de Oosterheidestraat in Odiliapeel toestaan.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?