Vernieuwing water- en gasleidingen in Langenboom en Zeeland

Geplaatst op dinsdag 21 november 2023

Je rekent 24 uur per dag op vers drinkwater en betrouwbare energie. Brabant Water en Enexis Netbeheer zorgen hiervoor. Om dit ook in de toekomst te kunnen garanderen, vernieuwen zij in de periode van 20 november 2023 tot 29 maart 2024 de water- en gasleidingen.

Wat merkt u er thuis van?

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur. Brabant Water en Enexis Netbeheer zorgen ervoor dat je hiervan zo min mogelijk merkt. Toch is enige overlast helaas onvermijdelijk. Wanneer zij bij je in de straat aan het werk zijn, heb je misschien even geen gas of water. Brabant Water informeert je hier vooraf over via een kaart of brief.

Mogelijke overlast op straat

Tijdens de werkzaamheden moeten zij de straat openbreken. Jouw straat, oprit of parkeerplaats zijn dan tijdelijk niet bereikbaar. Je kunt altijd dichtbij huis parkeren. Zij herstellen het straatwerk steeds zo snel mogelijk. Bekijk hier (Deze link gaat naar een andere website) de animatie.

Meer informatie

Woon je in het gebied waar de leidingen vernieuwd worden? Dan ontvang je een bericht, waarin je meer informatie leest over de werkzaamheden. Je vindt daarin ook de gegevens van de contactpersonen. Je kunt voor het antwoord op veel gestelde vragen over werkzaamheden ook terecht op de website van Brabant Water (Deze link gaat naar een andere website).

Meer nieuws

 • Op de plek van het dierenparkje in Volkel

  29 nov 2023 - Op de plek van het dierenparkje in Volkel kunnen 22 sociale huurwoningen voor senioren worden gebouwd. Het college van Maashorst heeft gisteren ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan.

 • Repelakker III in Zeeland: 200 woningen

  29 nov 2023 - Het college van burgemeester en wethouders van Maashorst heeft gisteren ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Repelakker III . Dat moet de bouw van 200 woningen in Zeeland mogelijk maken.

 • Akkerwinde III: 97 woningen voor dorp Schaijk

  29 nov 2023 - Het college van Maashorst heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Akkerwinde III in Schaijk. Dat maakt de bouw van 97 woningen mogelijk.

 • Dagbesteding Odiliapeel mag uitbreiden

  29 nov 2023 - Burgemeester en wethouders van Maashorst willen de uitbreiding van de dagbesteding aan de Oosterheidestraat in Odiliapeel toestaan.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?