Vernieuwing water- en gasleidingen in Langenboom en Zeeland

Geplaatst op dinsdag 21 november 2023

Je rekent 24 uur per dag op vers drinkwater en betrouwbare energie. Brabant Water en Enexis Netbeheer zorgen hiervoor. Om dit ook in de toekomst te kunnen garanderen, vernieuwen zij in de periode van 20 november 2023 tot 29 maart 2024 de water- en gasleidingen.

Wat merkt u er thuis van?

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur. Brabant Water en Enexis Netbeheer zorgen ervoor dat je hiervan zo min mogelijk merkt. Toch is enige overlast helaas onvermijdelijk. Wanneer zij bij je in de straat aan het werk zijn, heb je misschien even geen gas of water. Brabant Water informeert je hier vooraf over via een kaart of brief.

Mogelijke overlast op straat

Tijdens de werkzaamheden moeten zij de straat openbreken. Jouw straat, oprit of parkeerplaats zijn dan tijdelijk niet bereikbaar. Je kunt altijd dichtbij huis parkeren. Zij herstellen het straatwerk steeds zo snel mogelijk. Bekijk hier (Deze link gaat naar een andere website) de animatie.

Meer informatie

Woon je in het gebied waar de leidingen vernieuwd worden? Dan ontvang je een bericht, waarin je meer informatie leest over de werkzaamheden. Je vindt daarin ook de gegevens van de contactpersonen. Je kunt voor het antwoord op veel gestelde vragen over werkzaamheden ook terecht op de website van Brabant Water (Deze link gaat naar een andere website).

Meer nieuws

 • Vele regen vertraagt groenonderhoud

  10 jun 2024 - Er is de afgelopen maanden veel regen gevallen. We kunnen het groenonderhoud om die reden niet overal uitvoeren zoals gebruikelijk.

 • Informatieavond Omklap N605 Volkel

  7 jun 2024 - Maashorst en provincie Noord-Brabant werken samen aan de Omklap N605 Volkel. Het ontwerp krijgt steeds meer vorm. Tijdens een inloopavond op maandag 17 juni 2024 kun je de tekeningen zien en geven we uitleg over de plannen.

 • Bereikbaarheid in de regio

  7 jun 2024 - Een goede bereikbaarheid in onze regio is belangrijk. Daarom willen we graag weten welk vervoer onze inwoners gebruiken en welke problemen ze daarbij mogelijk tegenkomen. Ook horen we graag jouw wensen en ideeën. Vul jij de vragenlijst in?

 • De mobiele milieustraat is onderweg

  7 jun 2024 - Lever je klein grof huishoudelijk afval gratis in en help mee afval scheiden. We maken het je graag makkelijk.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?