Let op: Op Koningsdag (27 april) is de Milieustraat gesloten en wordt er geen afval aan huis ingezameld. Het ophalen vindt op een andere dag plaats. Check hiervoor je afvalkalender.

Start bouw 30 huurappartementen voor senioren in Zeeland

Geplaatst op vrijdag 24 november 2023

Bron: Communicatie

Wethouder Franko van Lankvelt (Wonen) gaf vrijdagochtend 24 november samen met Carly Jansen, bestuurder van woningcorporatie Mooiland en Bart van Roy van Bouwmij. Janssen het startsein voor de bouw van 30 huurappartementen aan de Kerkstraat Oost in Zeeland.

Mooiland bouwt aan de Kerkstraat Oost in Zeeland 30 levensloopbestendige appartementen voor sociale huur. De appartementen zijn verdeeld over twee bouwblokken, elk met twee bouwlagen plus kap. De appartementen worden duurzaam gebouwd en energiezuinig verwarmd of gekoeld met een bodemwarmtepomp.

De appartementen zijn bedoeld voor met name senioren. “Op een mooie locatie in het centrum”, zegt wethouder Franko van Lankvelt. “Met deze appartementen voorzien we niet alleen in de woonbehoefte van deze specifieke doelgroep in Zeeland. Ze brengen namelijk ook de doorstroming op gang. De gezinswoningen die doorstromende senioren achterlaten, komen daardoor weer vrij voor jonge gezinnen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?