Geen gemeentegids in 2024

Geplaatst op maandag 27 november 2023

We hebben begrepen dat bedrijven in Maashorst benaderd worden om te adverteren in een (digitale) gemeentemagazine of gemeentegids. Wij als gemeente brengen in 2024 zelf géén gemeentemagazine of gids uit.

Wel brengt het bedrijf Akse Media in 2024 een informatiegids uit in eigen beheer. Gemeente Maashorst zal hierin ook een korte vermelding hebben.
Als ondernemer ben je natuurlijk vrij om advertentieruimte in te kopen bij Akse Media of een ander bedrijf. Wees wel op je hoede voor mogelijke fraude als je het bedrijf niet kent

• Samen werken aan veiligheid

30 mei 2024 - Zaterdag 1 juni word je op de Markt in Uden ondergedompeld in het thema veiligheid. Onder andere brandweer, politie, defensie, reddingsbrigade en Regionale Ambulancevoorziening staan van 10.00 tot 16.00 uur paraat. Ze geven unieke demo's, tips en vertellen hoe jij zelf kan bijdragen aan een veiligere leefomgeving.

• Niemeskant: 186 woningen voor Volkel (Besluit)

30 mei 2024 - Het college van B en W van Maashorst heeft deze week besloten het bestemmingsplan voor Niemeskant aan te bieden aan de gemeenteraad. Als de raad ermee instemt, maakt dat de weg vrij voor de bouw van 186 woningen in Volkel.

• Tijdelijk exploitatieverbod kinderopvang XXS opgeheven

30 mei 2024 - Deze week heeft het college van B&W van Maashorst het voorgenomen tijdelijk exploitatieverbod van kinderopvang XXS in Uden opgeheven.

• Maashorst bezorgt Sporthal de Stigt duurzaamheidsboost

30 mei 2024 - Deze week heeft het college van B&W ingestemd met de verduurzaming van Sporthal de Stigt in Uden, die uiteindelijk moet leiden tot een energie-neutrale sporthal. Voor de beoogde duurzaamheidsstappen moet de raad nog wel akkoord gaan met een bruto krediet van € 477.000,-.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?