De Omgevingswet gaat in op 1 januari 2024

Geplaatst op dinsdag 19 december 2023

Per 1 januari 2024 gaat de nieuwe Omgevingswet in. Eén wet die alles regelt voor de ruimte waarin we wonen, werken en ontspannen: de fysieke leefomgeving. Deze nieuwe wet vervangt alle andere wetten en regels voor veel van wat je buiten ziet, ruikt en hoort.

Ga je een huis verbouwen, organiseer je een evenement, of wil je als ondernemer jouw bedrijfspand uitbreiden? Let dan even op! Vanaf 1 januari 2024 is het nieuwe landelijke Omgevingsloket de plek om uit te zoeken of voor jouw plan een vergunning nodig is, of dat je kunt volstaan met een melding.

Voor meer informatie kijk op onze website (Deze link gaat naar een andere website).

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?