Voel je vrij: Ren als één team op 5 mei

Geplaatst op maandag 22 januari 2024

Na een succesvol eerste jaar gaat de Nationale Bevrijdingsvuurestafette ook in 2024 door alle kernen van Maashorst. Een hardloopevenement waarbij we stilstaan bij onze vrijheid en samen het Bevrijdingsvuur naar Maashorst brengen. Wil jij als hardloper deel uitmaken van deze mooie, symbolische estafette? Meld je dan aan tussen 19 februari en 18 maart.

Nationale Bevrijdingsvuurestafette

Ieder jaar komen in de nacht van 4 op 5 mei hardlopers vanuit het hele land naar Wageningen om het Bevrijdingsvuur op te halen. Een vuur dat symbool staat voor vrede en vrijheid. Samen met een groep hardlopers ontsteken we vervolgens in estafettevorm het vuur in alle kernen van Maashorst. En door steun van toeschouwers halen we het beste in elkaar naar boven. Een beleving die je niet wil missen.

Aanmelden als hardloper

Ben je 16 jaar of ouder en wil jij je aanmelden als hardloper? Dit kan op de website van gemeente Maashorst. Het is belangrijk dat je minimaal 10 km/u kunt hardlopen over een minimale afstand van 5 kilometer. Tijdens de estafette kun je een of meer etappes hardlopen. Beschikbare plekken verdelen we op basis van loting. Meer informatie vind je binnenkort op onze website en op de website van Wageningen 45 (Deze link gaat naar een andere website).

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?