Let op: donderdag 9 mei is de Milieustraat gesloten en wordt er geen afval aan huis ingezameld. Het ophalen van huisvuil vindt plaats op een andere dag. Check hiervoor je afvalkalender.

Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent. Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Vanaf januari 2024 ook gescheiden inzameling van luiers en incontinentiemateriaal in Reek, Schaijk en Zeeland

Geplaatst op woensdag 24 januari 2024

Sinds begin januari staan er ook in Reek, Schaijk en Zeeland containers voor luiers en incontinentiemateriaal. Daarmee hebben we al op ruim 20 plekken in Maashorst deze speciale containers staan. Met de gescheiden inzameling wil de gemeente de hoeveelheid restafval in Maashorst verder naar beneden brengen. We zamelen dus voortaan in heel Maashorst luiers en incontinentiemateriaal apart in. Andere producten zoals stomazakjes, latex handschoenen en maandverband mogen er niet in, deze horen bij het restafval.

Aanbieden in speciale zak

Luiers en incontinentiematerialen moeten in een speciale zak (goed dichtgeknoopt!) in de luiercontainer worden gegooid. Deze zakken zijn gratis verkrijgbaar (maximaal 1 rol per keer) bij de locaties met een luiercontainer.

Locaties luiercontainers

Je vindt in Reek, Schaijk en Zeeland de luiercontainers op de volgende plekken:

  • AMEV Kinderopvang, Bosschestraat 8a in Schaijk
  • Het Wapen van Reek, Nieuwe Heijtmorgen 20 in Reek
  • Dorpshuis Zeeland, Kerkstraat 56 in Zeeland

Kijk voor alle locaties in Maashorst op de pagina Luiers en incontinentiemateriaal.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?