Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent.
Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Defect voertuig/voertuigwrak Meerloseweg Uden

Geplaatst op dinsdag 30 januari 2024

Toezichthouders van de gemeente Maashorst hebben naar aanleiding van overlastmeldingen op donderdag 25 januari 2024 een verwaarloosd en defect voertuig aangetroffen op de openbare weg Meerloseweg ter hoogte van nummer 10 in Uden. Dit betreft een Opel Astra, kleur grijs met kenteken 34-TN-XG.

Het voertuig zou al langere tijd hier geparkeerd staan en onnodig een parkeerplek bezet houden. Daarnaast wordt door het defecte voertuig/voertuigwrak het straatbeeld aangetast.

Er zijn door de toezichthouders pogingen ondernomen om de eigenaar/houder te bereiken.
Aan de eigenaar/houder van het betreffende voertuig wordt daarom nu de oproep gedaan binnen 1 week het voertuig te verwijderen en verwijderd te houden. Gebeurt dat niet dan kan de gemeente besluiten het voertuig weg te slepen.

Meer nieuws

 • Maashorst: 310 nieuwe woningen in 2023

  23 feb 2024 - Binnen de gemeente Maashorst kregen vorig jaar 310 huishoudens de sleutels van een nieuw huis. “Met dit aantal nieuwe woningen liggen we zelfs voor op schema met onze bouwplannen”, constateert wethouder Franko van Lankvelt (Wonen) tevreden.

 • Samenwerking Gemeente en GGD : ‘Gezonde start voor ieder kind’

  21 feb 2024 - Niet ieder kind heeft een gezonde start van zijn/haar leven, terwijl juist de eerste 1000 dagen rondom de geboorte in grote mate de kansen voor later bepalen. Hiervoor biedt het actieprogramma Kansrijke Start ondersteuning.

 • Onze bermen worden nog mooier voor mens en dier

  20 feb 2024 - Rondom de prachtige zandwegen in onze gemeente zijn interessante veranderingen gaande om de natuur te verbeteren. Problemen zoals het breder worden van de zandwegen, door bijvoorbeeld onderhoud, worden nu aangepakt met de nadruk op het herstellen van de biodiversiteit.

 • Geen avondopenstelling van Burgerzaken op dinsdag 12 maart

  20 feb 2024 - Dinsdagavond 12 maart is er géén avondopenstelling van Burgerzaken. Dit in verband met de installatie van Hans van der Pas tot nieuwe burgemeester van Maashorst.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?