Slim door het aanslagbiljet heen: een handige infographic met stappenplan

Geplaatst op woensdag 14 februari 2024

Je hebt hem inmiddels per post of digitaal via MijnOverheid ontvangen: het aanslagbiljet voor de gemeentelijke en waterschapsbelastingen. Op deze aanslag staat welke belastingen je moet betalen, hoe hoog de bedragen zijn en met welke grondslag ze zijn berekend, hoe en wanneer je betaalt en wat de nieuwe WOZ-waarde is van jouw woning of pand.

Het is belangrijk om het volledige aanslagbiljet goed door te lezen. Weet je niet waar je moet beginnen? Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) heeft een handige infographic gemaakt om jou door het biljet te loodsen.

Infographic Slim door je aanslagbiljet heen

• Financiën op orde, maar investeren in toekomst is nodig

23 mei 2024 - Maashorst ligt op schema met de bestuurlijke plannen en de financiën zijn op orde. Dat blijkt uit de jaarrekening 2023. Ook investeert Maashorst in de gemeentelijke organisatie, zodat die klaar is voor de toekomst. Dat blijkt ook uit de Kadernota voor 2025.

• De milieustraat komt naar je toe!

23 mei 2024 - Maashorst begint in juni met een mobiele milieustraat. Wethouder Jeroen van den Heuvel (Afval): “Daarmee willen we het inwoners makkelijker maken om hun recyclebaar, klein grof huishoudelijk afval en klein chemisch afval te scheiden.”

• Merielle ontving vorig jaar een vrijwilligerspenning

23 mei 2024 - Merielle van Dijk (22 jaar) ontving vorig jaar een vrijwilligerspenning voor haar enorme inzet als vrijwilliger bij de SOS in Volkel.

• Keurslagerij Van Kraaij in Schaijk benoemd tot Hofleverancier

22 mei 2024 - Woensdag 22 mei had locoburgemeester Gijs van Heeswijk de eer om, namens de koning, het predicaat Hofleverancier te overhandigen aan Geert van Kraaij van Keurslagerij Van Kraaij in Schaijk.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?