Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent. Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Binnenkort kun je met jouw plan naar het Subsidiespreekuur

Geplaatst op vrijdag 12 april 2024

Maashorst wil samen met haar inwoners en organisaties werken aan een fijnere leefomgeving. Ons motto is dan ook ‘Samen denken, samen doen’. Onze participatieadviseurs helpen daarbij graag een handje.

Wil jij weten hoe? Deel jouw ideeën tijdens het nieuwe subsidiespreekuur. Zijn jouw plannen kansrijk? Dan heb je misschien wel recht op een bijdrage uit een van de subsidiepotten.

Subsidiespreekuur

Op donderdag 20 juni organiseert de gemeente voor de eerste keer een subsidiespreekuur. Hier kun je jouw kansen en mogelijkheden bespreken voor lokale, regionale, provinciale, landelijke en Europese subsidies. Misschien loop je al langer rond met een idee voor een mooi initiatief in jouw dorp of wijk. Maar ontbreekt het je aan financiële middelen. Kom dan naar het subsidiespreekuur waar subsidiedeskundige Marianne Muller van bureau MORE Projectbegeleiding aanwezig is. Marianne is gespecialiseerd in subsidies (ook lokaal). Op het spreekuur is ook een vertegenwoordiger van het Maashorstfonds aanwezig. Deze kijkt samen met Marianne naar de mogelijkheden die er zijn voor cofinanciering van jouw idee of plan.

Meld je nu alvast aan voor het 1e spreekuur

Het gratis spreekuur is van 19.00 tot 22.00 uur. De precieze locatie maken we nog bekend. Je kunt je wel alvast aanmelden. Doe dit vóór 24 mei door een mail te sturen naar subsidiespreekuur@gemeentemaashorst.nl. Na het gesprek met Marianne Muller krijg je een kort verslag van de besproken mogelijkheden. Ook geeft zij advies over je mogelijke vervolgstappen.

Maashorstfonds

Het Maashorstfonds biedt lokale ondersteuning in geld, goederen en kennis voor maatschappelijke initiatieven. Daarbij gaat het om initiatieven die bijdragen aan een betere leefbaarheid van jouw eigen omgeving, buurt, wijk of dorp. Om ondersteuning te krijgen, moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Welke dat precies zijn, lees je op hun website (Deze link gaat naar een andere website).

Maak gebruik van de mogelijkheden die Maashorst biedt. Zo zorgen we samen voor een Maashorst waarin het nog fijner wonen en werken is.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?