Doe mee en verduurzaam met je VvE

Geplaatst op dinsdag 16 april 2024

Je wilt graag je appartementencomplex, flat of gezamenlijke woning verduurzamen, maar weet niet hoe? Goed nieuws! Namens de gemeente Maashorst biedt VvE Belang een gratis driedaagse verduurzamingscursus aan voor bewoners en leden van een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Tijdens de cursus leer je alles over juridische en technische onderdelen die bij het verduurzamen van een VvE komen kijken. Denk aan het lezen en begrijpen van de akte van splitsing, technische mogelijkheden die bij jouw VvE passen en het in kaart brengen van behoeften en bezwaren van bewoners van een VvE.

De driedaagse cursus wordt gegeven in het gemeentehuis in Uden en vindt op de volgende middagen plaats:
• Woensdag 24 april van 13.00 – 17.00 uur
• Woensdag 1 mei van 13.00 – 17.00 uur
• Woensdag 15 mei van 13.00 – 17.00 uur

Wil je graag deelnemen aan de gratis verduurzamingscursus? Meld je dan aan op www.vvebelang.nl/events/maashorst (Deze link gaat naar een andere website). Wees er snel bij! Er zijn 20 plekken beschikbaar.

• Financiën op orde, maar investeren in toekomst is nodig

23 mei 2024 - Maashorst ligt op schema met de bestuurlijke plannen en de financiën zijn op orde. Dat blijkt uit de jaarrekening 2023. Ook investeert Maashorst in de gemeentelijke organisatie, zodat die klaar is voor de toekomst. Dat blijkt ook uit de Kadernota voor 2025.

• De milieustraat komt naar je toe!

23 mei 2024 - Maashorst begint in juni met een mobiele milieustraat. Wethouder Jeroen van den Heuvel (Afval): “Daarmee willen we het inwoners makkelijker maken om hun recyclebaar, klein grof huishoudelijk afval en klein chemisch afval te scheiden.”

• Merielle ontving vorig jaar een vrijwilligerspenning

23 mei 2024 - Merielle van Dijk (22 jaar) ontving vorig jaar een vrijwilligerspenning voor haar enorme inzet als vrijwilliger bij de SOS in Volkel.

• Keurslagerij Van Kraaij in Schaijk benoemd tot Hofleverancier

22 mei 2024 - Woensdag 22 mei had locoburgemeester Gijs van Heeswijk de eer om, namens de koning, het predicaat Hofleverancier te overhandigen aan Geert van Kraaij van Keurslagerij Van Kraaij in Schaijk.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?