Hulp aan ex-toeslagpartners

Waren jij en jouw ex-partner gedupeerden van de kinderopvangtoeslag? En ben je in de problemen gekomen door de kinderopvangtoeslagaffaire? Zoals problemen met je gezondheid, werk, schulden, woning of gezin? Neem dan contact op met de gemeente voor persoonlijke hulp en advies.

*Een ex-toeslagenpartner kan ook een huisgenoot of familielid zijn. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst (Deze link gaat naar een andere website).

Belangrijk om te weten

De Belastingdienst werkt hard om ex-toeslagpartners van een gedupeerde te vergoeden.

Schulden

Ben je erkend ex-toeslagpartner van een gedupeerde? En heb je private schulden? Geef je schulden dan door aan Sociale Banken Nederland (SBN). Private schulden zijn bedragen die je nog moet betalen aan organisaties die niet bij de overheid horen. Bijvoorbeeld de NS, een energiebedrijf, de zorgverzekeraar, de woningbouwcorporatie of een webwinkel.

Persoonlijke hulp en advies

De gemeente helpt op maat. Een medewerker kijkt eerst samen met jou naar je persoonlijke situatie en welke problemen je hebt. Dan maak je samen een plan van aanpak.
In dat plan staat bijvoorbeeld dat je hulp krijgt met het:

Hulp nodig? Meld je aan

Je kunt je op 2 manieren aanmelden:

  1. Bel naar de Toegang van gemeente Maashorst (0413 - 28 19 11) en geef aan dat je een afspraak wilt maken met de consulent die betrokken is bij de kinderopvangtoeslagenaffaire.
  2. Stuur een e-mail naar sociaaldomein@gemeentemaashorst.nl.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?