Extra informatie

Heb je een crisis op het gebied van jeugdhulp buiten kantoortijden?

Het antwoordapparaat van de Centrale Toegang geeft je het crisis-telefoonnummer van de Spoedeisende Zorg (Jeugdbescherming Brabant) via telefoonnummer 088 - 06 66 999. Dit telefoonnummer is 365 dagen per jaar (dag en nacht) bereikbaar voor ouders, jongeren en kinderen.

GGZ crisisdienst

De GGZ-crisisdienst is beschikbaar voor de hulpverlening aan personen in een crisissituatie waarvan het vermoeden bestaat dat zij een acute psychische stoornis hebben (inclusief verslavingsproblematiek). Tijdens kantooruren kun je hiervoor contact opnemen met de GGZ-crisisdienst op 0412 - 84 70 05. Buiten kantoortijden kun je contact opnemen met jouw lokale huisartsenpost.

Veilig Thuis

Voel je je thuis niet veilig? Neem dan contact op met Veilig Thuis via het gratis telefoonnummer 088 - 243 93 00. Na het inspreken van de woonplaats word je meteen doorverbonden met Veilig Thuis bij jou in de buurt. Dit kan 7 dagen per week en 24 uur per dag. Buiten kantoortijden kun je contact opnemen met het landelijke nummer 0800 - 20 00. Je kunt ook op de website kijken: www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Registratie Zorg voor Jeugd

Iedere jeugdige die bij de Centrale Toegang is aangemeld, wordt geregistreerd in Zorg voor Jeugd. Hierin komt geen inhoudelijke informatie. Alleen dat de jeugdige bij de Centrale Toegang bekend is. Dit is wettelijk verplicht met als doel dat aanbieders van de jeugdhulp beter samenwerken.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?