Extra informatie

Heeft u een crisis op het gebied van jeugdhulp buiten kantoortijden?

Het antwoordapparaat van de Centrale Toegang geeft u het crisis-telefoonnummer van de Spoedeisende Zorg (Jeugdbescherming Brabant) via telefoonnummer (088) 06 66 999. Dit telefoonnummer is 365 dagen per jaar (dag en nacht) bereikbaar voor ouders, jongeren en kinderen.

GGZ crisisdienst

De GGZ-crisisdienst is beschikbaar voor de hulpverlening aan personen in een crisissituatie waarvan het vermoeden bestaat dat zij een acute psychische stoornis hebben (inclusief verslavingsproblematiek). Tijdens kantooruren kunt u hiervoor contact opnemen met de GGZ-crisisdienst op 0412 - 84 70 05. Buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met uw lokale huisartsenpost.

Veilig Thuis

Voelt u zich thuis niet veilig? Neem dan contact op met Veilig Thuis via het gratis telefoonnummer 088 - 243 93 00. Na het inspreken van de woonplaats wordt u meteen doorverbonden met Veilig Thuis bij u in de buurt. Dit kan 7 dagen per week en 24 uur per dag. Buiten kantoortijden kunt contact opnemen met het landelijke nummer 0800 - 20 00. U kunt ook op de website kijken: www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Registratie Zorg voor Jeugd

Iedere jeugdige die bij de Centrale Toegang is aangemeld, wordt geregistreerd in Zorg voor Jeugd. Hierin komt geen inhoudelijke informatie. Alleen dat de jeugdige bij de Centrale Toegang bekend is. Dit is wettelijk verplicht met als doel dat aanbieders van de jeugdhulp beter samenwerken.

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?