Reactie op vragen omwonenden

Geplaatst op woensdag 4 oktober 2023

Vandaag ontvingen alle omwonenden die schriftelijk een vraag inleverden tijdens een van de informatiebijeenkomsten een reactie op hun vragen via e-mail. In het overzicht 'Vragen omwonenden over de asielopvang in Maashorst' (onderaan dit bericht) staan alle vragen die zijn ingediend, inclusief onze reactie.

Niet álle vragen/opmerkingen staan letterlijk in dit overzicht. Zo hebben we vragen van verschillende personen over hetzelfde onderwerp samengevoegd en zoveel mogelijk per onderwerp gebundeld. Vragen over persoonlijke omstandigheden zijn niet opgenomen. Die worden op andere wijze beantwoord. Dat geldt ook voor de opmerkingen en vragen die voortkomen uit de historie van Uden-Noord. Die krijgen een vervolg in het project Uden-Noord II en/of beantwoorden we apart. En ook hier geldt: op sommige vragen kunnen we nog geen precies antwoord geven, omdat we er nog over in overleg zijn met het COA of het Van der Valk Hotel. Dat is bijvoorbeeld het geval als het gaat om onderdelen van het veiligheidsplan. Zodra het veiligheidsplan klaar is, laten we weten wat hier zoal in is opgenomen.

Overigens vindt u de antwoorden op veel van uw vragen ook op de pagina Veelgestelde vragen op deze website. Dit overzicht vullen we steeds aan, zodra we antwoord kunnen geven op nog niet beantwoorde vragen. Heeft u toch nog een vraag? Stel deze gerust via asielopvang@gemeentemaashorst.nl.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?