Wie verdient volgens jou een Koninklijke Onderscheiding in 2024?

Geplaatst op vrijdag 3 juni 2022

Bron: Bestuurssecretariaat

Aanmelden kan nog tot 15 juni a.s.!

Ieder jaar reikt de burgemeester namens de Koning op 26 april Koninklijke Onderscheidingen uit aan mensen die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen. Dit jaar hadden we in de gemeente Maashorst de eer om aan 16 inwoners een Koninklijke Onderscheiding uit te reiken.

Wanneer verdient iemand een lintje?

Misschien kent u ook iemand die zo’n Koninklijke Onderscheiding verdient. Iemand die vrijwilligerswerk doet, op een bijzondere manier zijn of haar baan invult of wellicht beide tegelijk. De uitgebreide informatie over wie in aanmerking kan komen voor een Koninklijke Onderscheiding staat op www.lintjes.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Hoe vraag je een lintje aan?

Ben je van plan om iemand voor te dragen voor een Koninklijke Onderscheiding? Neem dan eerst contact op met mevrouw E. Dekkers, medewerker Kabinetszaken, telefoonnummer 0413-28 19 11 of per e-mail: eugenie.dekkers@gemeentemaashorst.nl.

Aanvragen voor een Koninklijke Onderscheiding in 2023 moeten vóór 15 juni a.s. zijn ingediend. Wilt je het lintje laten uitreiken op een andere dag dan 26 april? Dan moet er sprake zijn van een bijzondere gelegenheid en moet de aanvraag 6 maanden van te voren binnen zijn.

Meer nieuws

 • Militaire oefening 19 t/m 23 juni 2023

  2 jun 2023 - Van 19 t/m 23 juni 2023 houdt de Koninklijke Landmacht een oefening binnen onze gemeente.

 • 14 Juni fietsbeugels rond Markt niet beschikbaar!

  2 jun 2023 - Woensdagavond 14 juni organiseert de Tros het Muziekfeest op het plein op de Markt in Uden. De Markt wordt die dag ingericht als evenemententerrein. Als gevolg zijn de fietsbeugels rond de Markt de gehele dag (tijdens de opbouw én tijdens het feest) niet te gebruiken.

 • Industrielaan gefaseerd afgesloten 1 juni t/m 28 juli

  1 jun 2023 - Donderdag 1 juni is aannemer Hurkmans gestart met de geplande werkzaamheden aan de Industrielaan tussen de Rondweg en de Lippstadtsingel/N264.

 • Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

  1 jun 2023 - Vanaf 1 januari 2022 zijn we gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?