Mantelzorgcompliment 2023

Geplaatst op dinsdag 4 juli 2023

Mantelzorgers zorgen voor langere tijd voor een chronisch zieke of hulpbehoevende partner, familielid of vriend. Dat kan een echtgenoot, vader of moeder zijn, maar ook een kind, tante of buurman.

Mantelzorg is vrijwillige en onbetaalde zorg. Gemeente Maashorst wil voor mantelzorgers graag iets terug doen. Daarom reiken we ook dit jaar weer het Mantelzorgcompliment uit, rond de Dag van de Mantelzorg. De Dag van de Mantelzorg is op vrijdag 10 november 2023.

Aanvragen mantelzorgcompliment Odiliapeel, Volkel en Uden

Lees meer over het aanvragen van het mantelzorgcompliment in Odiliapeel, Volkel en Uden.

Aanvragen mantelzorgcompliment Reek, Schaijk en Zeeland

Lees meer over het aanvragen van het mantelzorgcompliment in Reek, Schaijk en Zeeland.

Bijeenkomst voor mantelzorgers

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Elk jaar organiseren wij een bijeenkomst voor mantelzorger(s). Dit om mantelzorger(s) persoonlijk in het zonnetje te zetten. Hoe de Dag van de Mantelzorg dit jaar eruit komt te zien, is nog niet helemaal bekend. Op een later tijdstip informeren wij daar graag over. Houd onze website en de weekbladen in de gaten voor meer informatie.

Mantelzorgcompliment 2024

Dit jaar (2023) is het laatste jaar dat het Mantelzorgcompliment uitgedeeld wordt op de manier zoals je altijd gewend was. Nu we Maashorst zijn geworden, gaan we dit in 2024 op een andere manier regelen. Het mantelzorgcompliment blijft natuurlijk bestaan, maar op een andere manier. Hierover volgt later informatie op de website en in de weekbladen.

Ondersteuning mantelzorger

Als mantelzorger moet je vaak veel ballen in de lucht houden. Ondersteuning is daarom erg belangrijk. In Maashorst wordt deze taak van ondersteuning uitgevoerd door ONS welzijn en de zorgcoöperaties. Kijk op de website van ONS Welzijn (Deze link gaat naar een andere website) en de zorgcoöperaties voor het aanbod van mantelzorgondersteuning.

Meer nieuws

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?