Let op! Heb je binnenkort een nieuw paspoort, ID-kaart of rijbewijs nodig? De wachttijden zijn een stuk langer dan je van ons gewend bent. Maak daarom op tijd een afspraak. Meer informatie vind je in dit nieuwsbericht.

Markt

Waar en wanneer is het markt in gemeente Maashorst?

Weekmarkt Uden

Iedere maandagochtend tussen 08:00 uur en 12.30 uur staat de weekmarkt op de Markt in Uden opgesteld. De weekmarkt van Uden is de grootste markt van de regio. Meer dan 50 kooplieden staan daar voor u klaar. U vind er een keuze aan kleding, stoffen en lappen, fournituren, beenmode, ondermode en een grote versmarkt met brood, groente, fruit, vlees en nog veel meer. In de periode van 1 maart tot 1 oktober staat er op het gedeelte van de Nieuwe Markt langs het gemeentehuis een bloemenmarkt.
Start uw week goed en kom naar het gezellige centrum van Uden voor de markt, een van de vele cafe’s en bezoek het gezellige winkelhart van Uden.

Versmarkt Uden

Iedere vrijdagochtend tussen 08:00 uur en 12.30 uur staat er een versmarkt op de Markt in Uden.  Dit is een gespecialiseerde markt in groente, fruit, kaas, vis, vlees, kip, zuidvruchten/noten en bloemen.  Ideaal voor de start van uw weekend.

Weekmarkt Schaijk

Iedere zaterdagochtend tussen 08:00 uur en 12.30 uur staat er in het gezellige centrum van Schaijk een kleine weekmarkt op het Europaplein. Hier vind u een aanbod in kleding, beenmode en verswaren. Wij ontvangen u graag op deze kleine maar fijne wekelijkse markt in Schaijk.