Marktvergunning Uden

Om een plaats op de weekmarkt in te nemen, heb je een marktvergunning nodig. Dit kan voor een dag- of weekmarkt zijn maar ook voor een tijdelijke markt zoals een kerstmarkt.

Marktvergunning aanvragen (DigiD)

Waar en wanneer is de markt in Uden?

De markt is te vinden op de Markt. Op de weekmarkt in Uden zijn ruim 80 stands te vinden. Er is een ruim gesorteerde versmarkt, maar ook voor bloemen, fournituren, stoffen, kleding en dergelijke kunt u er terecht.

Voorwaarden marktplaats

Wil je in aanmerking komen voor een vaste marktplaats, dan moet je een marktvergunning aanvragen. De marktvergunning is persoonsgebonden. Je kunt dus niet de vergunning van iemand anders overnemen.

Wanneer er plaats is voor een stand uit jouw branche, dan neemt de marktmeester contact met je op. Als er op dat moment geen plaats is, dan word je op de lijst van gegadigden geplaatst. Je wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld. Deze lijst wordt bekeken als er een plaats vrij komt op de weekmarkt. De inschrijving blijft 2 jaar staan, daarna moet je een verzoek indienen om op de lijst te blijven staan. Op de weekmarkt worden geen standwerkers toegelaten.

Wil je in aanmerking komen voor een dagplaats of een standwerkersplaats, neem dan contact op met de marktmeester.

Kosten

Naast de (éénmalige) legeskosten moet je marktgeld en kraamhuur betalen. De kosten verschillen per kraam. Neem daarvoor contact op met de marktmeester.

Vrije marktplaatsen

Voor de grote regionale maandagochtend markt hebben wij geregeld vrije marktplaatsen. Hiervoor kun je contact opnemen met de marktmeester.

Marktmeester weekmarkt Uden

Wil je in aanmerking komen voor een dagplaats of een standwerkersplaats, dan kun je contact opnemen met de marktmeester Pascal Donkers via telefoonnummer 06 - 22 50 29 84.

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?